| Izba Hokage | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Namine KAGE
Poèet pøíspìvkù : 672 Join date : 22. 12. 13
| Předmět: Re: Izba Hokage Sat Jan 11, 2014 10:31 pm | |
| *Zdvihne sa zo zeme a strhne zo seba roztrhané šaty. Okamžite zamieri do kúpelne, kde sa umyje a oblečie si čisté šatstvo. Postaví sa pred zrkadlo a vyhrnie si tričko pod prsia. Na bruchu na nachádza pečať, ale iná než pečať po zapečatení bijuu.* Cítim každého.. Každého človeka v tejto dedine.. Kde presne je, ako sa pohybuje.. | |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Izba Hokage Sat Jan 11, 2014 10:38 pm | |
| *Ešte celkom nerozozná jednotlivé pachy, ale cíti pri bráne viac osôb, preto to ide skontrolovať.* | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Izba Hokage Sun Jan 12, 2014 1:27 am | |
| *prídeme sem a mame na hlave slamene klobuky su tu nejaky 2 strazci Itachi ich ide prepychnut ale bránia sa v tím zozadu dostanú ranu priamo do zatylku takze odpadnu pokracujeme do tejto budovy v Tom uvidíme dvere Deidara tam hodi menšiu bombu takze sa cele znicia vbehneme do izby a hľadáme nejake dokumenty* |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Izba Hokage Sun Jan 12, 2014 1:35 am | |
| *Všimne si odpálené dvere a vbehne dovnútra s aktivovaným sharinganom* Vy si nedáte pokoj, že?! | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Izba Hokage Sun Jan 12, 2014 1:37 am | |
| *Itachi sa zjaví pred tebou* /.Itachi: nerob problémy konoha je ina nez pred tým *povie a drží ťa aby si sa nepohla a ja s Deidarom prestaneme hľadať ked vydime Hokage* |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
Poèet pøíspìvkù : 651 Join date : 23. 12. 13
| Předmět: Re: Izba Hokage Sun Jan 12, 2014 1:39 am | |
| *Protože jsem šel těsně za ní, měl jsem šanci na překvapivý útok a tak útočím na Itachiho s pomocí Taijutsu.* | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Izba Hokage Sun Jan 12, 2014 1:41 am | |
| /.Itachi: sakr *chyti ti nohu a odhodi ťa a aktivuje MS ja mám tiež aktivovane aj rinnengan aj MS* |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Izba Hokage Sun Jan 12, 2014 1:42 am | |
| -Do hajzlu !! Měl bych ho, kdybych nebyl klon.- *Odletím a opět znova útočím. Ovšem tentokrát ho ohrožuji kunaií.* -Ale aspoň, že je Hokage volná.- | |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Izba Hokage Sun Jan 12, 2014 1:46 am | |
| *Prenechá Itachiho Tsuchikagemu a sama sa vydá smerom k Itamimu* Čo tu snoríte?!
/poradie: ja, itami, nomi | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Izba Hokage Sun Jan 12, 2014 1:47 am | |
| *Itachi dokonale predvida pohyby a chyti mu ruku v ktorej ma kunai a snaží sa mu dat Pestou do brucha pozera ti do oči* |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Izba Hokage Sun Jan 12, 2014 1:53 am | |
| *Pohled odvracím, protože Uchihy poznám... Protože útočí na břicho, je to skvěle vidět i přes to, že se mu nedívá do očí. Nyní si držíme každý ruku a tak já celou svou váhu přesunu dozadu a začnu padat s ním na zem. V tom momentě ho nohama mrsknu za sebe do nejbližší stěny. (HA !! Chvat.. Tenhle se jen tak nepředvídá ^^) | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Izba Hokage Sun Jan 12, 2014 2:02 am | |
| *Itachi padne na zem a nehybe sa ja viem že mu nic neni a pozriem na Hokage* hľadáme niečo čo je naše vypadni aj s tým poskokom ked nechces spoluprácu *povie a hodi na ňu celú skrynku ktorú práve začal prehladavat Deidara je v pozore a nenapadne da na zem asi 20 chrobakov ktory okamžite zálezu pod cely nabitok po izbe* |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Izba Hokage Sun Jan 12, 2014 2:14 am | |
| /klon: *Když vidí, že Itachi leží, přiběhne k němu a propíchne se. Nyní je Itachi v jintové krychli.* | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Izba Hokage Sun Jan 12, 2014 2:17 am | |
| *Itachi sa zmeni na Vrany a zjaví sa za mnou takze nema nic a posklada pečate* katon Housenka no jutsu *veľký fenix ktory demoluje izbu ja a Deidara odskakujeme sa vali na teba a na Nami* |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Izba Hokage Sun Jan 12, 2014 2:18 am | |
| | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Izba Hokage Sun Jan 12, 2014 2:21 am | |
| //aha zmizel okej *ked uz sme odskakali pomerne na bezpečne miesto Itachi hned za nami pomaly sa vraciame spet a čakáme čo sa udialo* |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Izba Hokage Sun Jan 12, 2014 3:20 am | |
| *Ako sa naňu valí katon, vytvorí pečať a nastaví pred seba ruky. Použije techniku Jutsu Shou a katon zmizne* To bolo o vlások.. *utrie si čelo, lebo pri katone bolo dosť teplo. Po celej izbe rozmiestni niekoľko raitonových značiek* | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Izba Hokage Sun Jan 12, 2014 3:24 am | |
| *Deidara da povel a chrobaky začnú explodovat zaradom ked uvidel že katon shasol* uvidíme čo správis ted *zasmejem sa* |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Izba Hokage Sun Jan 12, 2014 3:27 am | |
| *vyskočí oknom na ulicu.* Raiton: Naitenkin! *do všetkých značiek vrazí blesk z neba, zborí tak kompletne strechu, steny a celá miestnosť začne horieť* | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Izba Hokage Sun Jan 12, 2014 3:30 am | |
| *Deidara sa smeje a ja na neho pozrem* na tomto sme sa nedohodli neublizuj jej *poviem nervozne a Deidara nastvane povie* /.Deidara: nevieš odcenit moje umenie *Itachi pozoruje Nami* |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Izba Hokage Sun Jan 12, 2014 3:33 am | |
| Tssss.. Máš otravné schopnosti, Deidara! *sleduje ich všetkých troch a popritom sa postaví zo zeme* Musela som si spáliť izbu *facepalm* aspoň nedostanú to, po čo sem prišli.. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Izba Hokage Sun Jan 12, 2014 3:37 am | |
| *zjavím sa za tebou shushinom a posepkam ti do ucha* prečo ma tak nenávidis *Deidara povysene pozera* |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Izba Hokage Sun Jan 12, 2014 3:41 am | |
| Opustil si dedinu, vyrážaš sa mi zničením Konohy, demoluješ mi bránu, zničil si mi izbu.. Ohrozuješ mojich ľudí.. Stačí ti to?.. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Izba Hokage Sun Jan 12, 2014 3:44 am | |
| Nic by stoho nebolo keby cítim priateľstvo ktore som nemal nikdy pochopis to *začne kričať* ehm to znicenie som nechcel a rozmýšľaj Hokage keby chcem uz konoha by dávno padla asi nepoznas to oko na pravo a opustil som dedinu preto pretože moju rodinu zabil Uchiha ktory bol v Konohe bál som sa tam ostat zabil by ma ! |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Izba Hokage Sun Jan 12, 2014 3:48 am | |
| A čo chceš teraz odo mňa ? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Izba Hokage | |
| |
|