Tenjo Elder
Poèet pøíspìvkù : 5 Join date : 04. 01. 14
| Předmět: Tenjo Elder Sun Jan 05, 2014 3:25 am | |
| Jméno : Tenjo Eldor pohlaví: Muž Věk: 16 Vesnice : Akatsuki Hodnost: Nukenin Sensei: Pakura Klan: Názov klanu: Eldor Názov Kekkei Genkai: Rikugan + Shakuton Povaha: hlučný, temný, lakomý, chytrý Vzhled : Dodám Podstata: Katon+Fuuton Strach: Nic Životopis:Když se Tenjo narodil byl nják výjmešný protože už dosáhl věcí čeho ješte nedosahl ani normalní člověk Narodil se v Klanu Elder který nebyl zas tak výjmečný a svím spusobem měl výjmečné oči Tomu což měl jen on a jeho pradědeček tyto oči sou vyjmečne protože je lidé musí vycvyčit a tím že zabijou 1000 lidi ale jen on a jeho děda to dostali asi to zdědil pp něm no jak de čas všichni v Akedemii se mu smáli a nenáviděly ho on však byl v pohodě protože vědě že se stane mstitelem a zabije celý jeho Klan takže tvrdě musel trénovat měl bráchu stejného věku ale ten utekl a ztratil se Tenovi to bylo jedno protože se musel soustředit na sílu aždokončil Akademii stal se Geninem a neměl vubec radost protož pořád trénoval jenom že potom našel jedno nádhernou holku ale byl velicé malý tak se ji zeptal jestly taky nenávidi klan ona řekla že ne že už ho vyvraždila takže Tenjo vědel že chce aby ho učila tak jí řekl prosím budete mě učit vytáhl kunai a řízl se do ruky a řekl prosím nádherná paní řekněte mi jake je vaše jmeno moje jméno je Tenjo a vaše zeptal se ji a ona se usmála Pakura potom si Tenjo zasmal počkejte vyjste Pakura prosím budete me učit Pakuro-San mam stejné KG jak vy takže Pakura souhlasila a jak ča běžel tak uměl všechny její techniky stal se Chuninem a pak Jouninem ale potm přišel do klanu a řekli mu že se má stat vudce klanu on se rozbrečel a omloval se v jednom okamžiku požil jdenu techniku a zabil všechny členy pakura se na to celé dívala a řekla že ji mám zabít Tenjovi spadla slza a řekl ne že ji miluje Pakura se usmála a dala mu Katanu Paku která pohlcuje ohen a řekla mu že ho miluje taky a propodla se katanou a její poslení slova byla Miluj svět Tenjo miluj svět a vem si tu Katanu. Tenjo jenom v okamžiku otevřel Tomugan a zabil několik lidí z vesnice vzal pakuřino tělo a pohřbil ho a přidal se k Akatsuki protože nevěděl kam jít dál takže se přidal s jedním cílem že zničí Konohu a Sunu. - Tomugan:
- Paku Katana:
| |
|
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Tenjo Elder Sun Jan 05, 2014 3:54 am | |
| POVOLENO výtam te v akatsuki :-) |
|
Tenjo Elder
Poèet pøíspìvkù : 5 Join date : 04. 01. 14
| Předmět: Re: Tenjo Elder Sun Jan 05, 2014 4:18 am | |
| Děkuju | |
|