Naruto ultimátna generácia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vitajte

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Ashira Senju

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Ashira Senju

Ashira Senju

Poèet pøíspìvkù : 75

Ashira Senju Empty
PříspěvekPředmět: Ashira Senju   Ashira Senju I_icon_minitimeTue Jan 07, 2014 9:21 am

Jméno: - Ashira Senju
Přezdívka: - Ashi
Věk: - 19
Vesnice: - Není Akatsuki
Podstata: - Raiton, Prokletá pečeť 2 STUPEŇ, Katon
Hodnost: - Akatsuki
Povaha: - Zlá krvelačná
Má ráda: - Některé muže
Nemá ráda: - Idioty
Klan:
        Jméno klanu: - Senju
        Kekkei genkei: Já mám Raiton
        Výhody/Nevýhody: - Moje největší výhoda v Raitonu je že mám aji Katon a prokletou pečeť.

Životopis: Mé jméno je Ashira Senju a jsem z vzácného klanu Senju a jsem za to docela ráda i když jsem se skoro vše naučila v Akatsuki. Když jsem se narodila otec ze mě neměl nikdy moc radost proto že jsem dívka a on chtěl jen a jen syny cítila jsem se odkopnutá a zneužitá otec na mě pořád jen řval a po čase byl. Vzchopila jsem se a odešla z domova když jsem tak bloudila lesy a to mi bylo sedm a já zabloudila. Začaly mi téct slzy ale zatla jsem zuby a sedla si na kus dřeva najednou se přede mnou a za mnou mihlo ale nebála jsem se věděla jsem že sou to oni hodně se o nich mluvilo najednou mě chytli ze zadu a ptali se co tady chci. Odpověděla jsem že jsem utekla z domu a oni akorád řekli Neměla by ses tu tak toulat a já se jich zeptala jestli by mě nevzali s sebou jeden z nich řekl že to nepůjde že jsem moc malá a ufňukaná. Strašně jsem se naštvala a udeřila ho co největší silou do břicha až se začal dusit. Řekla jsem jim ať mě vezmou s sebou. Oni jen odpověděli pojď později nám můžeš být užitečná. Tak jsem šla a nakonec jsme došli k úkrytu Akatsuki. Asi o šest dní později mě začly trénovat a já netrénovala jen raiton ale také Katon který jsem se naučila velmi moc dobře. Z raitonu umím hodně technik ale pořád to nestačilo. Jednou za mnou přišel vůdce Akatsuki a řekl že musím odejít že nejsem dosti silná klekla jsem na kolena a prosila ho jestli není nejaký způsob abych zesílila a on řekl: Ne nen zadrhl se a řekl zase: Vlastně ano obratem mě kousl do krku a strašně to bolelo a já řekla co ste mi to udělal a on neboj se bude to dobré a já získala prokletou pečeť hodně jsem mu děkovala a také dlouho a asi o rok později když mi bylo patnáct řekl jestli jsem připravená a já na co? Složil pečetě a zase mě začal bolet krk ale tentokrát to bylo horší než minule ale asi po dvouch hodinách to přestalo a já zjistila že mám druhý stupeň prokleté pečtě. Když mi bylo sedmnáct tak jsem zabila nespočet lidí a bylo mi to úplně jedno a zjistila jsem že můj praví otec si na mě ani nevzpoměl řekl mi to můj bratr který mě objevil ale asi to neměl dělat je mrtvý vztekem jsem mu usekla hlavu a nechala ho jen tak ležet v jedné opuštěné díře. V osmnácti bojovala z jedným ninjou a ten byl hodně silný málem jsem ho neporazila ale nakonec jsem ho zabila. Teď je mi 19 a jsem stále v Akatsuki.

Naposledy upravil Ashira Senju dne Wed Jan 08, 2014 7:31 am, celkově upraveno 4 krát
Návrat nahoru Goto down
Itami Uchiha
Jounin
Jounin
Itami Uchiha

Poèet pøíspìvkù : 543

Ashira Senju Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ashira Senju   Ashira Senju I_icon_minitimeTue Jan 07, 2014 9:33 am

takze na sharingan rovno zabudni to maju len uchihovia
Návrat nahoru Goto down
https://narutoultimate.slovakforum.net
Ashira Senju

Ashira Senju

Ashira Senju Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ashira Senju   Ashira Senju I_icon_minitimeTue Jan 07, 2014 9:36 am

Tak ho budu trénovat ok
Návrat nahoru Goto down
Itami Uchiha
Jounin
Jounin
Itami Uchiha

Ashira Senju Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ashira Senju   Ashira Senju I_icon_minitimeTue Jan 07, 2014 9:42 am

nie! niesi uchiha takze ho nemas!
Návrat nahoru Goto down
Ashira Senju

Ashira Senju

Ashira Senju Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ashira Senju   Ashira Senju I_icon_minitimeTue Jan 07, 2014 9:45 am

Edit Smile
Návrat nahoru Goto down
Itami Uchiha
Jounin
Jounin
Itami Uchiha

Ashira Senju Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ashira Senju   Ashira Senju I_icon_minitimeTue Jan 07, 2014 9:49 am

teraz pockaj na druheho admina
Návrat nahoru Goto down
Ashira Senju

Ashira Senju

Ashira Senju Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ashira Senju   Ashira Senju I_icon_minitimeTue Jan 07, 2014 10:07 am

okay Smile
Návrat nahoru Goto down
Maňásek

Maňásek

Poèet pøíspìvkù : 248

Ashira Senju Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ashira Senju   Ashira Senju I_icon_minitimeWed Jan 08, 2014 5:21 am

Odeber si ten sharingan, a fotku změň .... Jinak v pořádku
Návrat nahoru Goto down
Ashira Senju

Ashira Senju

Ashira Senju Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ashira Senju   Ashira Senju I_icon_minitimeWed Jan 08, 2014 6:29 am

okk
Návrat nahoru Goto down
Ashira Senju

Ashira Senju

Ashira Senju Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ashira Senju   Ashira Senju I_icon_minitimeWed Jan 08, 2014 7:31 am

Edit Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Ashira Senju Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ashira Senju   Ashira Senju I_icon_minitimeWed Jan 08, 2014 8:17 am

Senju uz je obsadeny myslim
Návrat nahoru Goto down
Itami Uchiha
Jounin
Jounin
Itami Uchiha

Ashira Senju Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ashira Senju   Ashira Senju I_icon_minitimeWed Jan 08, 2014 8:19 am

ale sú dvaja nie?
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Ashira Senju Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ashira Senju   Ashira Senju I_icon_minitimeWed Jan 08, 2014 8:23 am

Jaj hej tak za mna povolene no Razz
Návrat nahoru Goto down
Ashira Senju

Ashira Senju

Ashira Senju Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ashira Senju   Ashira Senju I_icon_minitimeWed Jan 08, 2014 8:24 am

Děkuji. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Itami Uchiha
Jounin
Jounin
Itami Uchiha

Ashira Senju Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ashira Senju   Ashira Senju I_icon_minitimeSat Jan 25, 2014 8:14 am

Takze Nukkenin ?
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Ashira Senju Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ashira Senju   Ashira Senju I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Ashira Senju
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Ashira Senju