Jméno :Kon
pohlaví:muž
Věk:20
vesnice:Iwa
Hodnost:jounin
Sensei:nikto
Klan:Nokarukuta
Kekkei Genkai:raiton(ovládanie ľubovolne ako sa my zachce)
Povaha:uzavretý do seba a má premenlivu povahu
Vzhled : obrázok
Podstata:Raiton(objavené),Katon(neobjavené)
Životopis: Narodil som sa v klane Nokarukuta.Bol som malé neviniatko všetci to poznáme.Keď som mal 6 rokov,to som už chodil na akadémiu,tak sa my narodila sestra.Neznášal som ju z celej duše,lebo kvoli nej si ma v rodine nikto nevšímal.Bol som aj vlastne smutný.Začal som si na to zvykať a trénoval som stále na akadémii.Keď som opustil akadémiu,tak som sa stla geninom.Trénoval som stále viac a viac.Náš klan má jednú zvláštnosť no vlastne dve zvláštnosti.A to prvú,že celý náš klan je klan nukeninov.A tá druhá zvláštnosť je,že náš klan ovláda raiton podľa toho ako sa mu zachce a má jednú klanovú techniku.Nikto nevymyslel jej názov.Keď ju niekto chce použiť,tak musí mať špeciálne oblečenie,ktoré sa neroztrhá pri použití.Lebo normálne oblečenie sa roztrhá.Ja som chcel za každú cenu získať tú techniku.Bol som jediný v klane,ktorý patril do nejakej vesnice.Patril som do skrytej mlžnej vesnice.Raz sme mali misiu nájsť a priviesť do vesnice jedného nukenina.Počas misie sme sa všetci stratili v neznámom lese a nakoniec sme sa stratili aj tak,že napríklad ja som nevedel kde je sensei a tak ďalej.Pomaly som chodil po lese a obzeral som sa stále okolo seba.Nevedel som kde som a bol som veľmi ostražitý.Keď zrazu zo stromu na mňa zoskočil nukeninka,ktorú sme mali zajať a doviesť do vesnice.Omráčila ma a keď som sa prebral mal som na sebe spodné prádlo a bol som týraní.Keď ma išla úplne zobliecť aj zo spodného prádla,tak som sa naštval a vtedy som ovládol klanovú techniku a dokázal som sa dostať z zviazania.Zabil som tú nukeninku a odviedol som ju do mlžnej.Oni ma tam hneď povýšili na chunina,ale ja som po asi jednom mesiacy odišiel z mlžnej a bol som vyhlásený za nukenina.Začal som samostatný život.Dokázal som vytvoriť vlastnú techniku.Raz keď som sa išiel pozrieť do svojho starého domu vlastne za mojou rodinou,tak som videl ako sú všetci pozabíjaný a keď som išiel do jednej izby,v ktorej sa svietilo,tak som tam videl moju sestru,ktorá bola sexuálne znásilnena.Ten tko to urobil zaútočil na mňa a ja som ho surovo zabil.Moja sestra zomrela a ja som ostal sám.Chodil som po svete a hľadal som tých,ktorý vyzabíjali náš klan.Konečne som našiel celú skupinu,ktorá zabila moju rodinu.Chcel som sa pomstiť a tak som na nich zaútočil.Keď sme bojovali,tak sa objavil neznámy ninja.Volal sa Madara Uchiha.Ja som nevedel,kto to je,ale vedel som že je silný.Začal sa ukrutný boj a zápasili sme asi tri noci.Keď sme bojovali tretiu noc,tak už sme boli obidvaja unavený,keď v tom zrazu som akoby nabral druhý dych a zabil ho.Nevedel som čo to bolo,ale neriešil som to.Keď som chodil po svete,tak som stretol bijju menom Gyuki.Začal som s ním zapásiť a nakoniec som ho do seba zapečatil.Asi 5 dní som ležal po boji iba tak nehybne na zemi a potom ma ninjovia z Iwy odniesli do Iwy.Tam ma prijali za ninju Iwy a stal som sa jouninom.Stretol som tam jednú kunoichi volala sa Alex Hyakishi.Povedala my,že ma naučí bijju mód a aj úplne ovládnutie môjho bijju.