| Údolie konca | |
|
+13Akuma Okami Mizaharu Angel Nakazawa Temari Hiroto Yamashi Nomi Ryushi Maňásek Hyota Hitsumaru Itami Uchiha Hideaki Yuinkan Kimoj Angel Ayame Rayto 17 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Údolie konca Sat Jan 25, 2014 3:58 am | |
| keď uvidím hitsua shushinom sa za ním zjavím možeš vidieť moj odraz v odraze jazera Hitsu prepáč ale prišiel som ťa zabiť si moja prvá obeť a zradca |
|
| |
Hyota Hitsumaru Nukenin
Poèet pøíspìvkù : 583 Join date : 23. 12. 13
| Předmět: Re: Údolie konca Sat Jan 25, 2014 4:04 am | |
| Dlaň kterou jsem držel nad hladinou vody hned vymrštím do vzduchu a při tom když ruku stahuji nahoru, tak z hladiny vody a z mé dlaně vyroste náhle ledovec na kterým z dřepu skočím a odrazím se od něj ještě dál. Doskočím k bližšímu prostřdku k Itamimu a držím se čakrou. Chvíli mlčím. Pověz mi, 'jak jsem tě zradil?' | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Údolie konca Sat Jan 25, 2014 4:08 am | |
| to ti povím kdiž umreš pak se vypláču usmejem sa a vytiahnem gunbai a vytiahnem aj samehadu do druhej ruky tak vyber si akou smrtou chceš umrieť nenatahujme to |
|
| |
Hyota Hitsumaru Nukenin
| Předmět: Re: Údolie konca Sat Jan 25, 2014 4:10 am | |
| Ještě se nechystám zemřít. Odpovím mu v dřepu nad hladinou vody. Když jsem v dřepu, tak i mé dlaně na rukou se dotýkají hladiny vody a mám je těsně před chodidlami. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Údolie konca Sat Jan 25, 2014 4:12 am | |
| hm promin zemreš zradil si ma a každy kto ma zradí zomrie to som zabudol povedať pri vstupe do akatsuki aktivujem MS ale mám ho podraždeny |
|
| |
Hyota Hitsumaru Nukenin
| Předmět: Re: Údolie konca Sat Jan 25, 2014 4:15 am | |
| Ty sám si odtamtud odešel. Já až po tobě. Řeknu. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Údolie konca Sat Jan 25, 2014 4:16 am | |
| nechápeš podstatu veci pametáš keď som za tebou prišiel a ty si povedal že som z nepriatelskej vesnice slúbil si vernost ako som povedal porozprávame sa na pohrbu poviem smutne a kráčam k tebe |
|
| |
Hyota Hitsumaru Nukenin
| Předmět: Re: Údolie konca Sat Jan 25, 2014 4:22 am | |
| Neříkal jsem že jsi z nepřátelské vesnice! Díky tomu, že mám na hladině položené dlaně, vyšlu tam čakru a pod Itamim se udělá ledový kůžel který by ho měl uvěznit. Je uzavřená z vrchu, ze spodu i z boků. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Údolie konca Sat Jan 25, 2014 4:24 am | |
| tým že som aktivoval sharingan som čakal utok tak som použil shushin rovno za teba a kunai ti dám bleskovou rýchlostou pod krk je to zbytočné musíš zomrieť priateľ moj usmejem sa |
|
| |
Hyota Hitsumaru Nukenin
| Předmět: Re: Údolie konca Sat Jan 25, 2014 4:30 am | |
| Chvíli se nehýbu a jsem stále v dřepu. Kousek za mou při tvém postavení se z vody snese velký ledovec který by tě měl zmrazit. Vrch ledovce je zašpičatělý několika rampouchy jejích špičky míří do vrchu. Část ruky s kuniem ti zbyde. Já ti kunai zakousnu mezi zuby a uvolním čakru ve svých chodidel, takže rychlostí spadnu a potopím se. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Údolie konca Sat Jan 25, 2014 4:35 am | |
| Sakr *povim a sem zamrazenej nedával sem pozor* |
|
| |
Hyota Hitsumaru Nukenin
| Předmět: Re: Údolie konca Sat Jan 25, 2014 4:39 am | |
| Jsem pod vodou a za ústy mám jeho kunai. Otočím se směrem k hladině jestli něco dělá. Pod vodou nevydržím dlouho, ale rozhodně bych tu měl navrch. Hyoton: Itsukaku Hakuegei z hladiny vody vedle Itamiho se vynoří gigantická ledová velryba s rohem na čele. Svojí mohutností a objemem má v účelu 'zavalit' ledovec ve kterém je Itami. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Údolie konca Sat Jan 25, 2014 4:41 am | |
| *Zrazu sa zo všetkých strán ožíva smiech vydíš ako pred tebou pukam a všetko okolo teba puka* (ked som zapol MS nepovedal si že sa mi nekukas do oči xD) |
|
| |
Sarugato-kun Nukenin
Poèet pøíspìvkù : 230 Join date : 12. 01. 14
| Předmět: Re: Údolie konca Sat Jan 25, 2014 4:41 am | |
| | |
|
| |
Hyota Hitsumaru Nukenin
| Předmět: Re: Údolie konca Sat Jan 25, 2014 4:43 am | |
| Už to nevydržím a vyplavu nad hladinu. Celý zmáčený vylezu z vody a kvůli dlouhým a tmavým vlasům vypadám jak Samara. Abych viděl, tak se zatřepu a vlasy mi uhnou z tváře. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Údolie konca Sat Jan 25, 2014 4:45 am | |
| *Sarugato vydi len ako mi dvaja stojime oproti sebe to je realita a pozerám mu do oči a v genjutsu zrazu všetko scernie a vydíš len mna a červenú oblohu zrazu sa ocitnes na križi Hitsu* |
|
| |
Hyota Hitsumaru Nukenin
| Předmět: Re: Údolie konca Sat Jan 25, 2014 4:47 am | |
| Co to-..? To nemůže být možné! Řeknu si v duchu pro sebe. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Údolie konca Sat Jan 25, 2014 4:49 am | |
| Ted zemres *oziva se z každé strany a nemožeš sa hýbať uvidis mna a mám v ruke nozik a pomaly posepkam* tsukyomi ! *ocitne sa tu stovky mojich klonov ktorý vyzerajú ako ja a ja ti bodnem nôž priamo do srdca klony z každej strany do každého miesta v tele* |
|
| |
Hyota Hitsumaru Nukenin
| Předmět: Re: Údolie konca Sat Jan 25, 2014 4:52 am | |
| Snažím se vyvrtět z kříže i po ubodnutí. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Údolie konca Sat Jan 25, 2014 4:54 am | |
| Prepáč hitsu mal som ťa rád *poviem v realite a bodnem ťa naozaj do brucha v tej chvíli skončí tsukyomi a mne z oka tečie krv do cepele prúdi raiton* |
|
| |
Hyota Hitsumaru Nukenin
| Předmět: Re: Údolie konca Sat Jan 25, 2014 4:58 am | |
| Jsem zmatený, protože plně nechápu co se stalo. Spadnu. | |
|
| |
Sarugato-kun Nukenin
| Předmět: Re: Údolie konca Sat Jan 25, 2014 5:00 am | |
| *Pomocou sharinganu vidím váš súboj v genjutsu* (samozrejme ,že nemôžem zasahovať) *Prídem k itamimu...* poď sa porozprávať *poprosim ho* | |
|
| |
Itami Uchiha Jounin
Poèet pøíspìvkù : 543 Join date : 22. 12. 13
| Předmět: Re: Údolie konca Sat Jan 25, 2014 5:12 am | |
| *Vidím Hyota a myslím že je mŕtvy* prepáč mi to ešte raz *poviem smutne a pozriem na Sarugata* o čom ? My sa nemáme o čom | |
|
| |
Sarugato-kun Nukenin
| Předmět: Re: Údolie konca Sat Jan 25, 2014 5:13 am | |
| to vraví tá tvoja škaredá alebo pekná polka tvári ? *zasmejem sa* | |
|
| |
Itami Uchiha Jounin
Poèet pøíspìvkù : 543 Join date : 22. 12. 13
| Předmět: Re: Údolie konca Sat Jan 25, 2014 5:16 am | |
| Mám to brat ako urážku alebo vtipek *pozerám na Hitsua či sa nehybe* | |