Naruto ultimátna generácia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vitajte

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Jazero v údoli konca

Goto down 
+6
Angel
Ayame Rayto
Hyota Hitsumaru
Hiroto Yamashi
Maňásek
Namine
10 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 32  Next
AutorZpráva
Hiroto Yamashi
KAGE
KAGE
Hiroto Yamashi

Poèet pøíspìvkù : 857

Jazero v údoli konca - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 6 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 11:07 pm

jdu dal a pak si sednu a dívam se do nebe a vzpomynym na někoho
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

Poèet pøíspìvkù : 583

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 6 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 11:18 pm

Přijdu k jezeru, čapnu si ke břehu a vzhlížím k hladině.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 6 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 11:28 pm

*uvidím nového prichodziho kterého sem nikdy nevidel a pozerám na neho cez masku*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 6 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 11:44 pm

Ucítím vysokou čakru která ve mě vyvolá neklid, ale snažím se to nedávat najevo a ani se neotáčím.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 6 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 11:47 pm

Zmetku co tu deláš neni bezpečny se tu pohybovat sám *poviem a som asi 2metre od teba*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 6 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 11:48 pm

Co když nejsem sám? Řeknu klidně a trochu ho vyprovokuju.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 6 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 11:51 pm

Co jako sou stebou duchové ? *zasmeje sa*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 6 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 11:55 pm

Kdo ví? Možná jsou duchové všude kolem nás. Dosvědčím.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 6 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 11:57 pm

na takovéto blahoty never díte máš se ješte co učiť *povie z náznakom že je slabý oproti jemu* kde maš čelenku vesnice ?
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 6 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 11:58 pm

Zchovanou. Cílevědomě zaklamu.

Naposledy upravil Hitsumaru dne Wed Dec 25, 2013 12:02 am, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 6 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 11:59 pm

Aha konoha ? *zašklebí se* tá onedlho padne *povie a založí ruky*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 6 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 12:01 am

Aha. Maminka mi povídala, že se nemám bavit s cizími lidmi. Řeknu urážlivě a ve tváří se mi objeví kyselý výraz, pak pomyne.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 6 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 12:03 am

robíš si ze mne srandu ? *poviem a aktivujem MS a rinnengan a objavím sa pred tebou a chytím ťa pod krk pozerám ti do oči* maminka lhala protože tá vaša naivna sebedúvera je tak klesla dovoluješ si tak se rozprávat se mnou výš kdo vubec sem ? *kričím*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 6 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 12:05 am

Ne,.. přes masku nepoznám. Řeknu trochu přištíplím hlasem, protože mě drží pod krkem.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 6 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 12:06 am

*trochu uvolním stisk a potom ta nakoniec pustím* Jak se jmenuješ ninjo ? Tvuj prizvuk se mi nelíby
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 6 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 12:09 am

Nemusím být ninjou. Řeknu a stojím na proti tobě. Ninjové jen zbytečně umírají, nebo škodí ostatním ninjům nebo jen lidem.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 6 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 12:10 am

baví te mne stále klamať cítim tvoji chakru *poviem trochu nervozneji*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 6 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 12:12 am

Čakru možná mám, ale co když jí neumím použít? Nebo jí nepoužívám k zabíjení a k- zarazím se protože nevím jak to pojmout. -k úkolům ninjů? Dořeknu.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 6 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 12:14 am

tak si to zjistim *zasmejem sa a vytiahnem gunbai ktorým po tebe švihnem vytvoria sa veľké prudy vzduchu*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 6 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 12:21 am

Gunbai mě odstřelí několik metrů. Doletím a ležím na zemi. Jsem při vědomí, ale zásah byl silný.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 6 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 12:24 am

sakra ty fakt nejsi ninja ? *poviem a kráčam ku tebe keď už som u teba vytiahnem katanu z púzdra a dám do nej chidori a dám ti ju ku krku* no ták urob niečo
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 6 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 12:27 am

Ležím na zemi a blesky probíjící katanu mám u krku. Dívám se na něho zděšeně a z katany probíjí blesky které mě trochu paralizují, ale méně protože přece jen ve svém těle mám čakru Hyotonu a na ten Raiton působí méně.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 6 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 12:31 am

Chtel sem ti nabídnou spolupráci chlapečku a ty nejsi ninja *katanu stále mam na mieste a dám preč chidori s katany*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 6 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 12:33 am

Jakou spolupráci? Zeptám se ho. Nemám rád ninji!
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 6 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 12:34 am

ja jsem ninja který bojuje za dobrou stranu *schovám katanu a podám ti ruku* neubližuji lidem *poviem a zmiznem v kamui*
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 6 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Jazero v údoli konca
Strana 6 z 32Jdi na stránku : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 32  Next
 Similar topics
-
» Lesy v údoli konca
» Údolí Kakusareta Rakuen + menší tavernička.

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto ultimátna generácia :: Herné miestnosti :: Svet :: Údolie konca-
Přejdi na: