Naruto ultimátna generácia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vitajte

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Jazero v údoli konca

Goto down 
+6
Angel
Ayame Rayto
Hyota Hitsumaru
Hiroto Yamashi
Maňásek
Namine
10 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 20 ... 32  Next
AutorZpráva
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

Poèet pøíspìvkù : 583

Jazero v údoli konca - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 5:21 am

Jejich pořvávání mě vzbudí a říkám si 'o co jde?' Pak si všimnu toho otravy, nějaké malé holky a jakéhosi démona kteří vedou hlasitou diskuzi. Tvářím se mrzutě a opírám se v sedu o kmen jednoho stromu.
Návrat nahoru Goto down
Angel
Jounin
Jounin
Angel

Poèet pøíspìvkù : 526

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 6:27 am

*roztáhne křídla a odletí*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 7:41 am

Křídla? To je docela dobrý... Řeknu si a pozoruju osobu při odletu.
Návrat nahoru Goto down
Ayame Rayto
Nukenin
Nukenin
Ayame Rayto

Poèet pøíspìvkù : 90

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 7:44 am

Křídla... To není to jediný, co mají, *řekne anděl a ušklíbne se ve mně.*
Co to zase děláš? *Zeptám se ho v duchu.*
Plním povinnosti démona, musíš mě za to nenávidět! *Začne mi působit bolest, ale na sobě to nedám znát.*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 7:45 am

Hm?? Ta holka mluví divně... Zamrmlu si pro sebe když uslyším hlas démona.
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 7:47 am

( twl, to se tady dneska v tomhle topicu táhne s těma postama XD )
Návrat nahoru Goto down
Ayame Rayto
Nukenin
Nukenin
Ayame Rayto

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 7:48 am

Co tak čumíš? *Zeptá se démon Hitsumara, načež se bezmocně rozhlédnu, na koho asi může mluvit, ale marně...*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 7:50 am

Ééé? Zadivím se, když ta holka má divný hlas, mluví na hrubě a ještě se na toho koho oslovuje ani nedívá.
Návrat nahoru Goto down
Ayame Rayto
Nukenin
Nukenin
Ayame Rayto

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 7:53 am

*Chytím se za hlavu.*
Mohl bys laskavě už držet h*bu? *Vykřiknu a pomalu dojdu k jeho "kleci" (v duchu).* Chovej se jako Démon Smrti, měl by ti jít příkladem!
Ty mě máš co poučovat, radši nebuď takovej slaboch a trénuj! Nebudu ti tady panáčkovat jako Andělíček tvýho brášky! *Vyhrkne Anděl Temnoty.*
Gomennasai, *řeknu nahlas se sklopenou hlavou, dopadnu na kolena a zadívám se na zem.*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 7:56 am

Neomlouvej se, to je v pohodě. Zatvářím se mile, ale stále udiveně. Pak se otočím a jedním skokem dopadnu dál na jednu větev pár metrů nad zemí. Má dva hlasy?? Ptám se jen tak v duchu.
Návrat nahoru Goto down
Ayame Rayto
Nukenin
Nukenin
Ayame Rayto

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 7:59 am

*Vstanu a podle Hitsuovy chakry zjistím, kde se přibližně nachází. Narostou mi křídla a já doletím na hladinu jezera, očima tupě zírajíc na vodu.*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 8:06 am

Stojím na větvi, pak se ale otočím abych na tu malou dívku viděl a pozoruji jí.
Návrat nahoru Goto down
Ayame Rayto
Nukenin
Nukenin
Ayame Rayto

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 8:08 am

*Posadím se na jezero, které už je částmi zmrzlé, nakonec vstanu a chvíli stojím na místě se zavřenýma očima. Potom si ujasním polohu podle Hitsumarovy chakry a dojdu k tomu stejnému břehu.*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 8:10 am

Přijdou mi dovné její pohyby, ale dále jen z poza větve pozoruju.
Návrat nahoru Goto down
Ayame Rayto
Nukenin
Nukenin
Ayame Rayto

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 8:14 am

*Akuma za mnou doskáče, posadím se pod jeden strom okolo, položím mu ruku na hlavu a on mi přinese klacek.* Vážně? *Zeptám se se smíchem a hodím mu klacek dál, jenže on spadne do jezera. Uslyším jen šplouchnutí a potom jen klidný krok přicházejícího Akumy, který klacek nemohl přinést.*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 8:21 am

Pozoruji je a přemýšlím jestli to tam hodila naschvál, omylem, nebo je prostě slepá už podle jejího dřívějšího chování. Utrnu klacek z větve a přemýšlím že bych to té zvěři hodil. Jenže mě nezná, tak sem se rozhodl klace dát té dívce. I s klackem pomalu jdu k té dívce a vlku, kroky dělám pomalé aby se po mě nevrhl. (____ to jestli chceš klidně dopiš, že nějak reagoval. Jak chceš Wink. ) Dojdu k ní a klacek držím v ruce. Druhým koncem trochu pošmatrám v její dlani aby poznala že je to klacek. Při tom nevyslovím ani hlásku. Trochu se usměji a vidím že oči má zavřené. Dojde mi, že je asi vážně slepá. Je zvláštní že tu taklhe je sama... Zamyslím se.
Návrat nahoru Goto down
Ayame Rayto
Nukenin
Nukenin
Ayame Rayto

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 8:25 am

*Otevřu oči, když ucítím dotek ve své dlani. Trhnu sebou a otevřu oči, které jsou bílé.* A...Arigato, *řeknu potichu, načež Akuma jen dojde blíž a sleduje bystře Hitsumarovy zbraně.*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 8:27 am

Po svých bocích za opaskem mám dvě saie, kvůli kterým není příjemné když si sednu na zem což zrovna udělám. Na její poděkování nic neřeknu.
Návrat nahoru Goto down
Ayame Rayto
Nukenin
Nukenin
Ayame Rayto

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 8:29 am

*Posunu se o pár centimetrů dál od ninjy a moje ruka instinktivně sáhne zespoda na pochvu s katanamy.*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 8:33 am

Všimnu si její reakce. Když rukou chytá po zbrani, trochu se natáhnu s rukou a tu položím na její dlaň kterou sahala po zbrani. Mohla by to pochopit jako že to nebude potřeba, ale dále nic neříkám.
Návrat nahoru Goto down
Ayame Rayto
Nukenin
Nukenin
Ayame Rayto

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 8:34 am

*Akuma přijde ještě blíž a zavrčí, když položíš ruku na mou ruku. Střídavě se dívá na tvou ruku a na tebe, poodhalí tesáky.*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 8:42 am

Vytáhnu si z opasku saie. Chvíli je držím v rukou, ale pak je predložím před vlčíka stejně tak jako své dva svitky, ale jeden je prázdný. Usměju se, ale nečekám že to zvíře pochopí.
Návrat nahoru Goto down
Ayame Rayto
Nukenin
Nukenin
Ayame Rayto

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 8:44 am

*Akuma dál sleduje Hitsumara, já zaslechnu řinčení zbraní, ale vzhledem k tomu, že Akuma nevrčí, vím, že to nebylo myšleno útočně.* Kdo... jste? *Zeptám se naléhavě.*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 8:46 am

Ptáš se mě na jméno? Odpovím otázkou.
Návrat nahoru Goto down
Ayame Rayto
Nukenin
Nukenin
Ayame Rayto

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Dec 25, 2013 8:55 am

*Pokrčím rameny.* Tak obecně, *odpovím.*
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 8 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Jazero v údoli konca
Strana 8 z 32Jdi na stránku : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 20 ... 32  Next
 Similar topics
-
» Lesy v údoli konca
» Údolí Kakusareta Rakuen + menší tavernička.

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto ultimátna generácia :: Herné miestnosti :: Svet :: Údolie konca-
Přejdi na: