| Jazero v údoli konca | |
|
+6Angel Ayame Rayto Hyota Hitsumaru Hiroto Yamashi Maňásek Namine 10 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Namine KAGE
Poèet pøíspìvkù : 672 Join date : 22. 12. 13
| Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 10:01 am | |
| Tsss.. Takže dokáže ovládať aj vodu *pomyslím si, keď vidím vodné tonádo. Na okamžim sa pozriem očkom po Ryuuovi* Vypadá byť zatiaľ v pohode, musím to ukončiť rýchlo.. Vďaka Kyuubiho chakre by si mal poradiť v hmle. *vytvorím pečate a na vodné tornádo pošlem ohnivú techniku* Katon: Goukakyuu no Jutsu (Oheň: Technika velké ohnivé koule) *oheň začne zhasínať pod náporom vody, ale keďže sa voda točí, vzniká tam poryv vetra, ktorý rozdúcha oheň ešte viac a voda sa začne vyparovať. Začne vyznikať para, ktorá pohltí údolie.* Už sa len spoliehať na uši.. *ešte použijem techniku ukrytia v hmle a čakám na svoju príležitosť* | |
|
| |
Maňásek
Poèet pøíspìvkù : 248 Join date : 23. 12. 13
| Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 10:07 am | |
| *čekám co se bude dít dál, přitom střebávám více chakry/* | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 10:08 am | |
| *pozerám sa po udoli prekvapene* sakra *pomyslím si a začnem švihať gunbaiom ktorým odhánam od seba hmlu preč a stlačím akatsuki prsten ktorým sa o par minut dostaví nejaka dvojica oživencov* |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 10:10 am | |
| *Vďaka technike skrytia v hmle viem, kde si a preto na teba nečakane zaútočím s Kusanagi,cez ktorú prúdi chidori* | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 10:16 am | |
| *pri mne bol už odhalený priestor vďaka švihaniu gunbaiom a rýchlo dám gunbai pred seba a trafíš do gunbaiu zrazu z gunbaiu víde chidori vďaka technike gunbaiu a snaží sa ťa trafiť* |
|
| |
Maňásek
| Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 10:19 am | |
| *chvíly čekám s klonem co se bude dít, ten mi pak nahromadí rasengan,díky mé rychlosti (Naruto byl taky velmi rychlí, ani neji to nepostřehl ) se zjevím za itamim, v ruce mám připravenej rasengan a útočím ti s ním do zad* | |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 10:21 am | |
| Nemá cenu na mňa útočiť raitonovými technikámi *poviem, keď katanou prejdem po gunbaii. Kusanagi zatasím a z rukávou plášťu mi vyletia smerom k tebe hady, ktoré sa snažia obmotať teba a aj tvoj gunbai, aby ťa znehybnili a mohol ťa Ryuu zasiahnúť pomocou rasenganu* | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 10:25 am | |
| *odhmotním svoje telo vďaka časoprostorovej technike takže rassengan cezomna prejde a hadi ma nevedia chytit lebo som rozplinuty a skočím od vás* Nemá to cenu *poviem zo vzdychaním a utriem si krv z pod očí nakoniec za mnou sa zjaví Kakuzu a Itachi* /.Kakuzu: Vyzeráš zle Itami týto ninjovia ako pozerám niesu len taký slabý *povie a pozoruje ich /.Itachi: Hmm *pozoruje ich a chytí Itamiho za plece* |
|
| |
Maňásek
| Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 10:31 am | |
| *rasengan vytvoří v zemi kráter, poté vstanu a pozoruju vás* | |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 10:34 am | |
| Zabúdam na to, že má kamui.. ALe vypadá to, že omnoho rozvynutejší než mám ja *zamračím sa a vidím, ako sem prídu dve rôzne chakry* Itachi Uchiha?? *prekvapene sa pozerám smerom k Itachimu. Deaktivujem MS, aby som šetrila chakru, pretože toto bude fuška.* Odkiaľ máš Itachiho, ty bastard? *zavrčím na Itamiho a znova na nich vyšlem niekoľko hadov* | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 10:38 am | |
| *Itachi lahko uskočí a Hidan si dá preč akatsuki plášt a jeho provazy vyblokuju hadov* *ja sa usmejem a trochu vzdycham a naberám chakru* To ti netreba vedieť /.Itachi: další Uchiha na zabitie pane ? *povie ako lútka pretože to je rinne tensei* presne tak Uchiha ktorý neprijal mier *rozbehne sa po tebe Itachi Kakuzu pozerá na obydvoch a chráni mňa* |
|
| |
Maňásek
| Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 10:43 am | |
| O tohohle se postarám já.. Namine *vyběhnu proti němu, na chvíly zavřu oči a poté je otevřu a mám v nich Ōkami no me, tím se zvětší má imunita proti genjutsu, mám je ale přivřené, složím pečetě, ale v tom si skousnu palec* Kuchyose no Jutsu* Zjeví se tu Gamabunta který bouchne z svrchu do itaciho (Takže útočí jakože ze zhora dolů pro nechápavé ) | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 10:46 am | |
| // ehm Ryuu teraz som si všimol že nemaš ani vytvorene techniky možeš mi to vysvetliť ? ! |
|
| |
Maňásek
| Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 10:47 am | |
| (Mám je napsané v životopise, a bylo to povoleno^^) | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 10:48 am | |
| |
|
| |
Maňásek
| Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 10:49 am | |
| (Akorát si tam hodím dovednostní body) | |
|
| |
Maňásek
| Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 10:54 am | |
| (Obrázek hotov! ) | |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 10:54 am | |
| O tom druhom sú v Konohe tiež záznamy.. Obaja majú byť po smrti! *potom pozriem na Ryuua* Prepáč, Ryuu.. *pomyslím si a vytvorím techniku* Hijutsu: Kirisame (Technika mrholenia) *z neba začnú padať špeciálne kvapky dažďa, ktoré z vás vysávajú chakru* snáď ich to trochu oslabí *technika zasiahne aj Ryuua, takže ma vôbec neprekvapí, ak spotrebuje svoju chakru a prerazí na povrch Kyuubiho chakra* Je to risk, ale nemám na výber.. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 10:58 am | |
| *itachi sa rozkupi na vrany a zjaví sa za Hokage dá jej katanu pod krk a nič nerobí Kakuzu sleduje situaciu a vidí kvapky* /.Itachi: Ihneď tu techniku odvolaj lebo navždy ostaneš v mojom genjutsu *povie važne a Kakuzu sleduje Jinchurikkiho a Hokage potom Kakuzu začne veľkou rýchlostou omotávať tú žabu svojimi chapadlami* (neviem to nazvať ) |
|
| |
Maňásek
| Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 11:06 am | |
| Udělal si co jsi mohl ... *poklepu gamabuntu po zádech a on zmizí, než dopadnu na zem, udělám klon co mi nahromadí rasengan, rozeběhnu se na kakuza, rasengan "Tlačím před sebou a tím ničím "chapadla" * | |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 11:09 am | |
| *s úsmevom privriem oči a z rukáva mi vybehne niekoľko hadov, ktorý sa rozlezú po okolí. Jeden menší sa mi obmotá okolo ruky pod plášťom, ale nie je vidieť* Tvoje genjutsu na mňa neplatí, Itachi *vytasím Kusanagi a z otočky pomocou nej odsuniem jeho katanu bokom. Zamerám sa Itachimu na nohy a pohľad ďalej nedvíham* Prepáč, Itachi, ale nemám záujem bojovať s tebou *obrátim sa na Itamiho, po ktorom hodím kunai s výbušným lístkom*
//sry, seká mi netbook, tak mi to bude chvíľu trvať.. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 11:13 am | |
| ten chalan použil ten rassengan najmenej 15 krát jeho chakra je veľka *pomyslím si a už nevzdychám tak a kunai s výbušnim listkom dam do kamui* /.Kakuzu: Nenamáhaj sa tak tvoje oči dnes už o no možno prídeš ! Neboj sa nič Kakuzu-kun *trochu vzdychám* To nieje Itachi pochop to je to len moja lútka *zasmejem sa a Itachi skočí popred teba* Nešetri ju ! *zakričím a Itachi zakričí* AMATERASU !!! *čierne plamene idú po tebe veľkou rýchlosťou*
|
|
| |
Maňásek
| Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 11:17 am | |
| (útočil jsem na kakuza ) | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 11:19 am | |
| //ničíš len chapadla nie a už ide podpis pripojte si ho znova // |
|
| |
Maňásek
| Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 11:21 am | |
| (Jasně, ale to bylo tak že běžím k něu a přitom ty chapadla co stojí v cestě ničím .. takže jsem teoreticky u něj) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Jazero v údoli konca | |
| |
|
| |
| Jazero v údoli konca | |
|