Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 11:23 am
*keď si pri Kakuzovi kakuzu po tebe vystreli dalšie chapadla čím ta chce odhodiť*
Namine KAGE
Poèet pøíspìvkù : 672 Join date : 22. 12. 13
Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 11:24 am
*aktivujem MS a nechám otvorené len ľavé oko, ktorým vyšlem proti Itachiho amaterasu to svoje. Presne v strede medzi nami začne zem horieť čiernymi plameňmi. Zapištím od bolesti a už mi z oboch očí tečie krv.* A dosť!*poskladám pečať* Raiton: Naitenkin! *raitonový znak na Itamiho chrbte pritiahne blesk z neba a ten ho zasiahne. Ľudí v Itamiho okolí to odhodí veľkou silou preč a jeho samého to musí fyzicky zlikvidovať (nemyslí sa tým smrť, lebo to nie je povolené, ale udrie do teba blesk, tak si predstav, čo to s tebou narobí )*
Maňásek
Poèet pøíspìvkù : 248 Join date : 23. 12. 13
Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 11:27 am
*odskočím pryč* Ksoo! *kouknu na Namine* Sakra! Co budem dělat?! *řeknu už do prázdna, padnu k zemi a začnu cenit tesáky, narostou mi 3 ocasy*
Anonymní Anonymní
Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 11:30 am
a sakra *poviem pred tým než vidím blesk lebo som na to zabudol a odhodí ma to nazem kde nehybne ležím Kakuza to odhodí a postaví sa hneď lebo nebol tak blízko a Itachi na teba pozerá /.Itachi: Kakuzu chráň ho ! *povie a Kakuzu hneď chytí Itamiho do rúk a odkočí od tých troch dalej* *itachimu ide z očí krv a Kakuzu pozerá na chlapca*
/.Kakuzu: a sakra musíme se vzdálit Itami je v bezvedomí a je tu ten bijju co teď ? *Itachi sa pozre na Kakuza a premýšla čo urobiť*
Namine KAGE
Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 11:33 am
A teraz začne mela.. Je to odo mňa ako od Hokage neprijateľné, aby som dovolila Kyuubimu besniť, no toto je mimoriadna situácia.. *hovorím si v duchu pre seba* stačí mi, aby som sa Kuramovi neplietla do cesty a v správny čas ho potom zastavila.. *vidím, že Itachi je nepozorný, preto vytvorím klona, ktorý sa automaticky premiestny za Itachiho a nechám ho explodovať. Klaknem si na zem jedným kolenom a držím si ľavé oko.* Je tu.. horko.. *zavzdychám z tej námahy a z tepla zároveň. Odhodím svoj plášť a telo sa mi ligoce od potu.*
Anonymní Anonymní
Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 11:35 am
*itachi sa roztrha na vrany lebo sice rozmýšla ale je to genius takže čakal útok a zjaví sa za Hokage stále rozmýšla ale keď sa tam zjaví už ma aktivovanú prvú vrstvu Susanaa (kostra)* /.Kakuzu: Sakra tenhle boj je dlouhej co ted *pozerá na Itamiho a potom znova na bijju*
Maňásek
Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 11:37 am
Kage bunshin no jutsu!*klon mi nahromadí v mžiku rasengan, já se zjevím se mezi nami a Itachim, rasenganem rychle udeřím do sussana*
Namine KAGE
Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 11:40 am
*Pri náraze rasenganu o susanoo, si uvedomím jednu vec* Ryuu si stále udržuje svoje vedomie, to môžem využiť *pomyslím si a ľavým okom pozerám na amaterasu, ktoré horí neďaleko mňa. Začnem amaterasu kontrolovať a vyšlem ho smerom ku Kakuzovi. Pritom odskakujem od Itachiho a Ryuua*
Anonymní Anonymní
Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 11:44 am
*rýchlo chytí Ryua Susanoo do rúk do ktoréj mu vpáli rassengan ta sa trochu poškodi ale aj tak ho drží a začina ho pučiť kakuzu svojími chapadlami sa snaží amaterasu ktoré ide oproti nemu spomalovať a keď drží Itamiho tak zakričí* My sa vrátime a neodpustíme vam to ! *zakričí nervozne a už ked ho skoro trafí amaterasu stlačí prsteň a spolu s Itamim zmyzli do skrýše ostal tu len Itachi* /.Itachi: Zruší susanoo a stlačí prsteň zmizne
Maňásek
Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 11:49 am
*naroste mi 4 ocas a já se podívám vražedným pohledem na namine
Namine KAGE
Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 11:52 am
*stále kľačím na kolene, keď všetci traja zmiznú. Zhlboka dýcham a vydychujem. Chytím sa za hruď a vykašlem krv, potom sa chytím za ľavé oko. Zdvihnem sa a so zlým pocitom sa otočím na Ryuua, ktorý má už 4.chvost* Ryuu, toto nemyslíš vážne.. *skríknem po ňom* sakra, ja som vedela, že nezastaviť ho hneď bude chyba..
Maňásek
Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 11:59 am
*rozeběhnu se po tobě*
Namine KAGE
Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 12:06 pm
*keď proti mne bežíš, pozriem sa ti do očí, v ktorých mám už obyčajný sharingan a dostanem sa k tebe do podvedomia, kde je aj Kyuubi* //epic scene ala Sasuke *rozhliadnem sa a vidím pred sebou veľké mreže, spoza ktorých je cítiť ohromné množstvo chakry. Pred mrežami sedí Ryuu* Ryuu? *spýtam sa, aby som si bola istá a pomalým krokom smerujem k tebe*
Maňásek
Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 12:13 pm
*sedím v tureckém sedu a koukám před sebe, oči mám modré jako moře a pozoruju kyuubiho* Ano? *řeknu jako tělo bez duše*
Namine KAGE
Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 12:15 pm
*Prídem pomaly ku tebe a sadnem si oproti tebe. Kuramovu prítomnosť úplne ignorujem. Usmejem sa na teba* Ryuu, nechceš vziať kontrolu nad svojim telom? Takto si len ublížiš..
Maňásek
Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 12:21 pm
Měl bych? *podívám se na tebe udiveně*
Namine KAGE
Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 12:22 pm
Vieš, čo si mi sľúbil na akadémii? *z tureckého sedu si kľaknem na kolená*
Maňásek
Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 12:28 pm
Ne, gomenasai, ale nevím ... *zamračím se*
Namine KAGE
Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 12:33 pm
Že ma budeš chrániť.. *nakloním sa k tebe a objímem ťa*
Maňásek
Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 12:43 pm
*taky tě obejmu, ocasy zaačnou po 1. mizet a já se vracím k normálu, přitom mi po těle stéká krev*
Namine KAGE
Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 12:55 pm
*Znova sa prenesem naspäť do reality a skôr, ako spadneš, zachytím ťa* Ryuu *objímem ťa a trochu zasyčím od bolesti v oboch očiach*
Maňásek
Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 12:57 pm
*Taky tě znova obejmu* Si v pořádku? *zeptám se ustaraně a utřu si krev z úst*
Namine KAGE
Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 1:01 pm
Ja som v poriadku, hlavne sa teraz staraj o seba *pustím ťa a pri tom, ako sa postavím, zaduní mi v hlave a v očiach cítim silnejšiu bolesť* začínam sa dostávať k svojmu limitu *pomyslím si a kusanagi zatasím. sharingan deaktivujem*
Maňásek
Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 1:07 pm
Já jsem v pořádku .. ten ve mě mě chrání .. *usměju se a pustím tě* Ale ty nevypadáš nejlíp ...
Namine KAGE
Předmět: Re: Jazero v údoli konca Tue Dec 24, 2013 1:10 pm
Nemám na sebe ani škrábanec *usmejem sa a utriem si rukávom krv spod očí a zamrkám nimi, aby som zaostrila. Chytím si ľavé oko, ktoré som používala najviac.* Tak poď, ideme do dediny *Aktivujem MS a pomocou Kamui nás portnem na cvičisko.