Naruto ultimátna generácia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vitajte

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Jazero v údoli konca

Goto down 
+6
Angel
Ayame Rayto
Hyota Hitsumaru
Hiroto Yamashi
Maňásek
Namine
10 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 32  Next
AutorZpráva
Anonymní
Anonymní

Jazero v údoli konca - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 4 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 11:23 am

*keď si pri Kakuzovi kakuzu po tebe vystreli dalšie chapadla čím ta chce odhodiť*
Návrat nahoru Goto down
Namine
KAGE
KAGE
Namine

Poèet pøíspìvkù : 672

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 4 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 11:24 am

*aktivujem MS a nechám otvorené len ľavé oko, ktorým vyšlem proti Itachiho amaterasu to svoje. Presne v strede medzi nami začne zem horieť čiernymi plameňmi. Zapištím od bolesti a už mi z oboch očí tečie krv.* A dosť!*poskladám pečať* Raiton: Naitenkin! *raitonový znak na Itamiho chrbte pritiahne blesk z neba a ten ho zasiahne. Ľudí v Itamiho okolí to odhodí veľkou silou preč a jeho samého to musí fyzicky zlikvidovať (nemyslí sa tým smrť, lebo to nie je povolené, ale udrie do teba blesk, tak si predstav, čo to s tebou narobí Very Happy)*
Návrat nahoru Goto down
Maňásek

Maňásek

Poèet pøíspìvkù : 248

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 4 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 11:27 am

*odskočím pryč* Ksoo! *kouknu na Namine* Sakra! Co budem dělat?! *řeknu už do prázdna, padnu k zemi a začnu cenit tesáky, narostou mi 3 ocasy*
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 4 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 11:30 am

a sakra *poviem pred tým než vidím blesk lebo som na to zabudol a odhodí ma to nazem kde nehybne ležím Kakuza to odhodí a postaví sa hneď lebo nebol tak blízko a Itachi na teba pozerá
/.Itachi: Kakuzu chráň ho ! *povie a Kakuzu hneď chytí Itamiho do rúk a odkočí od tých troch dalej*
*itachimu ide z očí krv a Kakuzu pozerá na chlapca*

/.Kakuzu: a sakra musíme se vzdálit Itami je v bezvedomí a je tu ten bijju co teď ?
*Itachi sa pozre na Kakuza a premýšla čo urobiť*
Návrat nahoru Goto down
Namine
KAGE
KAGE
Namine

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 4 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 11:33 am

A teraz začne mela.. Je to odo mňa ako od Hokage neprijateľné, aby som dovolila Kyuubimu besniť, no toto je mimoriadna situácia.. *hovorím si v duchu pre seba* stačí mi, aby som sa Kuramovi neplietla do cesty a v správny čas ho potom zastavila.. *vidím, že Itachi je nepozorný, preto vytvorím klona, ktorý sa automaticky premiestny za Itachiho a nechám ho explodovať. Klaknem si na zem jedným kolenom a držím si ľavé oko.* Je tu.. horko.. *zavzdychám z tej námahy a z tepla zároveň. Odhodím svoj plášť a telo sa mi ligoce od potu.*
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 4 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 11:35 am

*itachi sa roztrha na vrany lebo sice rozmýšla ale je to genius takže čakal útok a zjaví sa za Hokage stále rozmýšla ale keď sa tam zjaví už ma aktivovanú prvú vrstvu Susanaa (kostra)*
/.Kakuzu: Sakra tenhle boj je dlouhej co ted *pozerá na Itamiho a potom znova na bijju*
Návrat nahoru Goto down
Maňásek

Maňásek

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 4 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 11:37 am

Kage bunshin no jutsu!*klon mi nahromadí v mžiku rasengan, já se zjevím se mezi nami a Itachim, rasenganem rychle udeřím do sussana*
Návrat nahoru Goto down
Namine
KAGE
KAGE
Namine

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 4 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 11:40 am

*Pri náraze rasenganu o susanoo, si uvedomím jednu vec* Ryuu si stále udržuje svoje vedomie, to môžem využiť *pomyslím si a ľavým okom pozerám na amaterasu, ktoré horí neďaleko mňa. Začnem amaterasu kontrolovať a vyšlem ho smerom ku Kakuzovi. Pritom odskakujem od Itachiho a Ryuua*
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 4 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 11:44 am

*rýchlo chytí Ryua Susanoo do rúk do ktoréj mu vpáli rassengan ta sa trochu poškodi ale aj tak ho drží a začina ho pučiť kakuzu svojími chapadlami sa snaží amaterasu ktoré ide oproti nemu spomalovať a keď drží Itamiho tak zakričí* My sa vrátime a neodpustíme vam to ! *zakričí nervozne a už ked ho skoro trafí amaterasu stlačí prsteň a spolu s Itamim zmyzli do skrýše ostal tu len Itachi*
/.Itachi: Zruší susanoo a stlačí prsteň zmizne
Návrat nahoru Goto down
Maňásek

Maňásek

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 4 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 11:49 am

*naroste mi 4 ocas a já se podívám vražedným pohledem na namine
Návrat nahoru Goto down
Namine
KAGE
KAGE
Namine

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 4 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 11:52 am

*stále kľačím na kolene, keď všetci traja zmiznú. Zhlboka dýcham a vydychujem. Chytím sa za hruď a vykašlem krv, potom sa chytím za ľavé oko. Zdvihnem sa a so zlým pocitom sa otočím na Ryuua, ktorý má už 4.chvost* Ryuu, toto nemyslíš vážne.. *skríknem po ňom* sakra, ja som vedela, že nezastaviť ho hneď bude chyba..
Návrat nahoru Goto down
Maňásek

Maňásek

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 4 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 11:59 am

*rozeběhnu se po tobě*
Návrat nahoru Goto down
Namine
KAGE
KAGE
Namine

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 4 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 12:06 pm

*keď proti mne bežíš, pozriem sa ti do očí, v ktorých mám už obyčajný sharingan a dostanem sa k tebe do podvedomia, kde je aj Kyuubi* //epic scene ala Sasuke Very Happy Very Happy *rozhliadnem sa a vidím pred sebou veľké mreže, spoza ktorých je cítiť ohromné množstvo chakry. Pred mrežami sedí Ryuu*
Ryuu? *spýtam sa, aby som si bola istá a pomalým krokom smerujem k tebe*
Návrat nahoru Goto down
Maňásek

Maňásek

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 4 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 12:13 pm

*sedím v tureckém sedu a koukám před sebe, oči mám modré jako moře a pozoruju kyuubiho* Ano? *řeknu jako tělo bez duše*
Návrat nahoru Goto down
Namine
KAGE
KAGE
Namine

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 4 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 12:15 pm

*Prídem pomaly ku tebe a sadnem si oproti tebe. Kuramovu prítomnosť úplne ignorujem. Usmejem sa na teba* Ryuu, nechceš vziať kontrolu nad svojim telom? Takto si len ublížiš..
Návrat nahoru Goto down
Maňásek

Maňásek

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 4 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 12:21 pm

Měl bych? *podívám se na tebe udiveně*
Návrat nahoru Goto down
Namine
KAGE
KAGE
Namine

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 4 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 12:22 pm

Vieš, čo si mi sľúbil na akadémii? *z tureckého sedu si kľaknem na kolená*
Návrat nahoru Goto down
Maňásek

Maňásek

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 4 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 12:28 pm

Ne, gomenasai, ale nevím ... *zamračím se*
Návrat nahoru Goto down
Namine
KAGE
KAGE
Namine

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 4 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 12:33 pm

Že ma budeš chrániť.. *nakloním sa k tebe a objímem ťa*
Návrat nahoru Goto down
Maňásek

Maňásek

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 4 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 12:43 pm

*taky tě obejmu, ocasy zaačnou po 1. mizet a já se vracím k normálu, přitom mi po těle stéká krev*
Návrat nahoru Goto down
Namine
KAGE
KAGE
Namine

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 4 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 12:55 pm

*Znova sa prenesem naspäť do reality a skôr, ako spadneš, zachytím ťa* Ryuu *objímem ťa a trochu zasyčím od bolesti v oboch očiach*
Návrat nahoru Goto down
Maňásek

Maňásek

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 4 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 12:57 pm

*Taky tě znova obejmu* Si v pořádku? *zeptám se ustaraně a utřu si krev z úst*
Návrat nahoru Goto down
Namine
KAGE
KAGE
Namine

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 4 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 1:01 pm

Ja som v poriadku, hlavne sa teraz staraj o seba *pustím ťa a pri tom, ako sa postavím, zaduní mi v hlave a v očiach cítim silnejšiu bolesť* začínam sa dostávať k svojmu limitu *pomyslím si a kusanagi zatasím. sharingan deaktivujem*
Návrat nahoru Goto down
Maňásek

Maňásek

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 4 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 1:07 pm

Já jsem v pořádku .. ten ve mě mě chrání .. *usměju se a pustím tě* Ale ty nevypadáš nejlíp ...
Návrat nahoru Goto down
Namine
KAGE
KAGE
Namine

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 4 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 1:10 pm

Nemám na sebe ani škrábanec *usmejem sa a utriem si rukávom krv spod očí a zamrkám nimi, aby som zaostrila. Chytím si ľavé oko, ktoré som používala najviac.* Tak poď, ideme do dediny *Aktivujem MS a pomocou Kamui nás portnem na cvičisko.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Jazero v údoli konca   Jazero v údoli konca - Stránka 4 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Jazero v údoli konca
Strana 4 z 32Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 32  Next
 Similar topics
-
» Lesy v údoli konca
» Údolí Kakusareta Rakuen + menší tavernička.

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto ultimátna generácia :: Herné miestnosti :: Svet :: Údolie konca-
Přejdi na: