| Nemocnicaa | |
|
+3Angel Nakazawa Nomi Ryushi Namine 7 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Hyota Hitsumaru Nukenin
Poèet pøíspìvkù : 583 Join date : 23. 12. 13
| Předmět: Re: Nemocnicaa Mon Jan 06, 2014 4:05 am | |
| Z lékárny jsem přes skleněné dveře viděl vcházet Nomiho, který šel dál. Přišlo mi že mě neviděl a tak jsem v lékárně předstíral že si něco vybírám. Ve skutečnosti jsem se ale soustředil na jeho čakru a zjistil jsem, že je s dalšími dvěmi osoby, jejichž čakru už znám. Co tady ksaskru dělají?! Co dělají v Konožské nemocnici? To nemůžu mít chvilku klidu ?? (To by jste si asi měli říkat spíš vy =D ) Říkám si v hlavě a dívám se po lécích. | |
|
| |
Hiroto Yamashi KAGE
Poèet pøíspìvkù : 857 Join date : 22. 12. 13
| Předmět: Re: Nemocnicaa Mon Jan 06, 2014 4:07 am | |
| neomlouvej se i ja jsem nebyl nejaktyvnější | |
|
| |
Hiroto Yamashi KAGE
| Předmět: Re: Nemocnicaa Mon Jan 06, 2014 4:08 am | |
| nomi pod semnou někdo tady je otočím se | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
Poèet pøíspìvkù : 651 Join date : 23. 12. 13
| Předmět: Re: Nemocnicaa Mon Jan 06, 2014 4:11 am | |
| Nech ho Hiro... Dokud nic neudělá, tak ho nechám na pokoji a stejně za chvíli jdu, jen jsem chtěl vidět ještě naposledy Angel. *Usměje se.* Já se spíš chci omluvit za to, že jsem ji vystavil nebezpečí, když jsem ji nechal v té technice. Kdyby se něco pokazilo, možná by tady už nebyla. | |
|
| |
Hiroto Yamashi KAGE
| Předmět: Re: Nemocnicaa Mon Jan 06, 2014 4:14 am | |
| a kam jdeš zastavím se a otočím spadky no dobra ale jestli příště nekoho zabije je to tvoje vina protože tět jsme ho mohli zastihnout nepřipraveneho | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Nemocnicaa Mon Jan 06, 2014 4:15 am | |
| Stejně mě už mohl vidět, když jsem přišel.. Musím do vesnice.. Hold moje vesnice ještě patří mě a tak se o ni musím starat... Mimochodem.. Včera jsem mluvil s Mizukagem a docela je šťastný z toho co se stalo tvé vesnici. | |
|
| |
Hiroto Yamashi KAGE
| Předmět: Re: Nemocnicaa Mon Jan 06, 2014 4:16 am | |
| to je fakt užasny tedadívam se na tebe naštvaně | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Nemocnicaa Mon Jan 06, 2014 4:18 am | |
| A hlavně.. Než odejdu... Angel ? Odpouštíš mi ? Jediné co potřebuji je to, aby si mi odpustila a já pak budu klidnější. *Usměje se na ni u dveří.*
*Pak se podívá na Hirota.* Tak promiň, ale trochu mi mizukage přijde jako nějaký hňup, když ho baví vesnice dobíjet.. A jsi tedy ještě vůbec kazekage nebo máš nějaké prostředky ? Vojáky ? Shinobi ? Nebo jsi s Konohou jen proto, že nemáš kam jít ? *Začne vyzvídat, protože mu to nedává smysl.* | |
|
| |
Hiroto Yamashi KAGE
| Předmět: Re: Nemocnicaa Mon Jan 06, 2014 4:20 am | |
| jsem pořad kazekage a mam svoje shinoby a vesničany a musím se o ně starat a o vesnici taky ale mizu je něco jako nadřazený jsem naštvanej | |
|
| |
Angel Nakazawa Nukenin
Poèet pøíspìvkù : 619 Join date : 27. 12. 13
| Předmět: Re: Nemocnicaa Mon Jan 06, 2014 4:20 am | |
| Kluci,klid *usmejem sa* to skor ja som vobec nic neurobila a nebranila som sa vobec *zosmutniem* | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Nemocnicaa Mon Jan 06, 2014 4:22 am | |
| Nic si z toho nedělej.. Já jsem rád, že jsem ti byl na blízku a ochránil tě. *Přijde k ní a usměje se.* Odpusť mi prosím.. Usměj se a já půjdu, musím si vyřídit věci ve vesnici.. Ty můžeš přijít kdykoliv pokud budeš chtít. | |
|
| |
Hiroto Yamashi KAGE
| Předmět: Re: Nemocnicaa Mon Jan 06, 2014 4:28 am | |
| usměju seangel najez se potřebuješ to | |
|
| |
Angel Nakazawa Nukenin
| Předmět: Re: Nemocnicaa Mon Jan 06, 2014 5:22 am | |
| *usmejem sa* dekuji vam obom za vsetko *zacnem jest polievku* | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Nemocnicaa Mon Jan 06, 2014 5:38 am | |
| Nemáš zač.. Pro tebe všechno co ti jen mohu dát... Ale i tak.. Omluvám se ti.. Odpustíš mi tedy ? Abychom mohl v klidu a šťastný odejít ? *Usměje se na ni a chytne ji za ruku.* | |
|
| |
Angel Nakazawa Nukenin
| Předmět: Re: Nemocnicaa Mon Jan 06, 2014 5:53 am | |
| *zasmejem sa* jasne, ze ti odpustam, ved ani nieje zaco *usmievam sa* | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Nemocnicaa Mon Jan 06, 2014 5:55 am | |
| Ale je... Málem si přišla kvůli mě o život... Moc se ti omlouvám. *Chytnu tvé ruce a dám si na ně hlavu.* Nikdy bych si neodpustil, kdybych ti ublížil nebo by se ti něco stalo. | |
|
| |
Angel Nakazawa Nukenin
| Předmět: Re: Nemocnicaa Mon Jan 06, 2014 5:58 am | |
| *sklonim sa k tebe* Nomi, zabudol si? Ja som taktiež ninja, tak mi prosim trochu ver ano? *usmejem sa a obijmem ta* | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Nemocnicaa Mon Jan 06, 2014 6:02 am | |
| Já to vím, ale včera by stačila jedna chyba a přišel bych o osobu, která je mi na celém světě nejvíc drahá. *Obejme ji též.* Nechtěl bych, aby si mi zmizela... | |
|
| |
Angel Nakazawa Nukenin
| Předmět: Re: Nemocnicaa Mon Jan 06, 2014 6:12 am | |
| *som ticho v tvojom naruci* Nomi, neviem preco, ale asi ta mam moc rada *spustia sa mi slzy* ale nemozem si to dovolit... | |
|
| |
Hyota Hitsumaru Nukenin
Poèet pøíspìvkù : 583 Join date : 23. 12. 13
| Předmět: Re: Nemocnicaa Mon Jan 06, 2014 6:13 am | |
| V lékárně si nakonec koupím obvazy, desinfekci a malou lahvičku s tekutinou která hojí rány. Zaplatím a odejdu z lékárny. Jsem v místnosti kde je východ, schody do pater s pokoji pro nemocné a další věci. Podívám se ke stropu a schodům odkud tak nerad cítím ty jejich čakry, pak se otočím a vžchodem odcházím z nemocnice. | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Nemocnicaa Mon Jan 06, 2014 6:15 am | |
| *Pohladí ji po tváři a usměje se.* A proč by si nemohla ? Můžeš vše co chceš. Pokud jde o tvého démona.. Tak to nebude problém.. Klidně opustím vesnici a vzdám se titulu.. Půjdeme někam kde je klid.. Někam, kde nikomu nebudeme vadit. *Dál ji hladí po tváři.* | |
|
| |
Angel Nakazawa Nukenin
| Předmět: Re: Nemocnicaa Mon Jan 06, 2014 6:28 am | |
| *scervenam* Ale jja to myslim trochu inak, ze si to nemozem dovolit *sklonim hlavu* | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Nemocnicaa Mon Jan 06, 2014 6:36 am | |
| Ale proč ? Co ti brání ? *Dívá se na ni se slzami v očích.* | |
|
| |
Angel Nakazawa Nukenin
| Předmět: Re: Nemocnicaa Mon Jan 06, 2014 6:41 am | |
| Vies, ja som z Konohy a neskor som ju opustila a slubila som si, ze ked budem silnejsia sama v sebe, vratim sa do Konohy a nic mi v tom nebude branit. Ved vies, ninja musi skryvat svoje emocie, inak silmejsi nebude *slzy sa mi silno spustia* Dokelu *otocim sa od teba a zakryjem si tvar* | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Nemocnicaa Mon Jan 06, 2014 6:46 am | |
| *Když ji uvidí plakat, tak ji vezmu ji za ruku a druhou rukou ji pohladím po tváři.* Je to naopak Angel.... Shinobi se stane silnějším jen pokud má pro někoho.. Miluji tě a nechci tě ztrati jen tak... Nechci, aby si mě opouštěla... Bez tebe budu nešťastný, ale když si to tak přeješ.. Nemohu to změnit. *Pohladí ji párkrát po tváři a usměje se.* A neplač.. Mám radši tvůj úsměv než slzy.... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nemocnicaa | |
| |
|
| |
| Nemocnicaa | |
|