| Horké pramene | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Namine KAGE
Poèet pøíspìvkù : 672 Join date : 22. 12. 13
| |
| |
Nomi Ryushi KAGE
Poèet pøíspìvkù : 651 Join date : 23. 12. 13
| Předmět: Re: Horké pramene Wed Dec 25, 2013 11:04 am | |
| Promiňte.. Ale tímhle opravdu dostáváte do rozpaků mě. Vždyť se nemáte za co stydět.. Jen vás doprovázím... Ale to je jedno. To je tedy ono že ? *Pozoruje jen, jak pára vystupuje z pod střechy a je zřetelně vidět v chladném nočním vzduchu.* Až po vás.. *otevře dveře a čeká až vejde.* | |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Horké pramene Wed Dec 25, 2013 11:08 am | |
| Ďakujem *prejdem cez otvorené dvere a prídem ku recepcii. Poviem o čo ide, recepčná hneď pochopí, že to ide na účet starcov. Dá nám kľúčiky od šatne, uteráky a šlapky* Tu máte kľúčik, uterák a obuv.. *podám ti to a potom ti ukážem, kde sú mužské šatne* Asi chcete ísť do zmiešaných, aby sme sa mohli rozprávať, však? | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Horké pramene Wed Dec 25, 2013 11:12 am | |
| Pokud vám to nevadí.. Nemám nic proti. *Vezme si věci a pomalu jde do šatny, tam se svleče a jde s ručníkem omotaným kolem pasu do lázní.* -Páni...Schválně jaké má Hokage tělo ?- *Trochu se zastydí, že na to vůbec pomyslel a už si pomalu sundavá ručník a jde pomalu do vody.* | |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Horké pramene Wed Dec 25, 2013 11:16 am | |
| *v šatni sa vyzlečiem, obmotám okolo seba uterák a vlasy si dám do drdolu, aby sa mi nenamočili. Obujem si šlapky, aby ma nestudenila zem a prejdem do zmiešaných lázni. Takto večer tu nie je moc ľudí, asi tak 3-4. Prídem ku prameňu. Vyzujem sa a aj s uterákom vleziem do vody. Prídem k tebe a posadím sa do vody. Potom si uterák stiahnem a mokrý ho položím na obkladačky* To je pohodička.. | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Horké pramene Wed Dec 25, 2013 11:19 am | |
| To tedy jo. *trochu se rozvalím, abych měl potopený i krk.* Takže Hokage ? Je ještě něco zajímavého co mi můžete o sobě říct ? | |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Horké pramene Wed Dec 25, 2013 11:23 am | |
| Nič zaujímavé ma nenapadá *zamyslím sa a zakloním hlavu dozadu, aby som sa mohla ňou oprieť* Môžem otázku? | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Horké pramene Wed Dec 25, 2013 11:25 am | |
| Jistě.. Jsme tady taky pro to. Jen se ptejte. *Nemůže z ní spustit oči.* | |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Horké pramene Wed Dec 25, 2013 11:28 am | |
| *rukou si zakryjem ľavé oko. Obe oči potom zatvorím* Čo mi viete povedať o Akatsuki? | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Horké pramene Wed Dec 25, 2013 11:34 am | |
| Moc ne.. Ještě jsem se s nikým z nich nesetkal. Měl jsem nějaké shinobi jako špehy, ale nikdy to nevyšlo.. Vím, že se skládá s elitních S-rank kriminálníků... Bývají nebezpeční a silní. Ještě nemáme žádný seznam členů nebo tak. Víme jen o několika možných pachtelých, kteří mohou být z naší vesnice, protože používají jen jutsu, která jsou tady u nás. Třeba výbuchy a stopy jílu. To by mohli být shinobi od nás. Bývali tací, kteří používali speciální výbušný jíl.. Ale protože je to obyčejný doton, jeho slabinou je raiton. O jiných už nevím. Vy máte něco blížšího ? A proč se na to ptáte ? *Pak se trochu zastydí..* Víte, že jste opravdu překrásná, skoro bych řekl, že z vás nemohu spustit zrak. *trochu se poškrábe na zátylku a jen se usmívá.* | |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Horké pramene Wed Dec 25, 2013 11:40 am | |
| Pýtam sa na nich, pretože jeden z nich sa osobne stavil v Konohe a žiadal ma o spojenectvo. Odmietla som, takže sa mi vyhrážal, že Konohu zničí. Tak zbieram informácie, aby som vedela, proti čomu stojím. Ten dotyčný je bývalý ninja z Konohy, člen Uchiha klanu.. rovnako ako ja.. Čo ma však znepokojuje je to, že má rinnegan a vo svojich službách má dávno mŕtvych ninjov.. Jedným z nich je aj Itachi Uchiha.. Pátrala som v starých konožských archívoch a našla som ďalších shinobi, ktorý boli s tým Uchihom.. Bol to Kakuzu a Deidara.. Viac neviem.. Len to, že by mali byť po smrti.. *povzdychnem si a dám si dole ruku z oka. Obe oči potom otvorím* Krásna? Ja si myslím, že preto nemôžete zo mňa spustiť zrak, pretože som nahá.. Je to bežná mužská reakcia.. *znova sa zatvárim trochu vážne* | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Horké pramene Wed Dec 25, 2013 12:00 pm | |
| Promiňte.. Nechtěl jsem, aby jste si o mě myslela, že jsem nějaký úchyl. Já si naopak myslím, že nezáleží jen na tom vidět přednosti a pozadí, aby člověk posoudil, jestli je dívka krásná, samozřejmě to může jen dosvědčit tu krásu, ale vy jste na mě svým vzhledem unesla už v tom lese...Na tohle se já nedívám a navíc, nyní mi tu ukazujete stále tu samou přednost, kterou i když jste oblečená.. Svůj obličej.. A věřte, že já nepatřím mezi muže, kteří zatáhnou dívku na takovéto místo, aby ji tu očumovali, to byste mě urazila. Ale radši se vrátím k předešlému tématu. Toto mi nepřijde jako dobré téma. *Zvedne se do půlky pasu a sedne si, protože se mu tak lépe přemýšlí. Je vidět jeho hruď a několik jizev po těle.* Jako mladšímu.. Mi sensei vyprávěl o velké válce shinobi, kde Uchiha Madara bojoval proti 5-ti kagům. Tento příběh jsem měl velice rád a vždy jsem ho rád poslouchal... Ale teď.. Pokud se objevil Uchiha s rinneganem.. Bude hodně nebezpečná osoba. A ještě se zeptám. Ty mrtví asi nebudou jen obyčejné Edo Tensei loutky že ? *Podívá se opět na Nami.* | |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Horké pramene Wed Dec 25, 2013 12:09 pm | |
| Nechcela som vás nijako uraziť. Nemyslím si, že ste úchyl a verte, ak by ste nedajbože boli, určite by som si poradila.. *pousmejem sa, aby si to nebral vážne* A čo sa týka tej krásy.. Ja mám svoj vlastný obraz o sebe, berem sa taká, aká som.. Nemyslím si o sebe, že som nejaká kráska, ale tiež musím uznať, že nie som ani najhoršia. Ak žena príjme samu seba, stane sa naozaj silnou osobnosťou.. A som rada, že na svete ostalo ešte pár mužov, ktorí si všímajú na ženách aj niečo iné.. *natočím hlavu na teba a roztiahnem ruky,aby som sa nimi mohla oprieť a chytiť okraju lázne* Všetci mali v očiach rinnegan.. *zamyslím sa* Myslím ale, že Itachi ho nemal.. *potom si spomeniem, že na mňa vyslal amaterasu, takže som si 100% istá, že mal MS* | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Horké pramene Wed Dec 25, 2013 12:14 pm | |
| No dobrá.. Když už jsme se dostali z této trapné situace. *usměje se* To mi mohlo býti okamžitě jasné...Koneckonců.. Už ve válce byla hromada z nich zapečetěná...Ale teď ta teorie.. Proč ho neměl Itachi ? *dlouho se nad tím zamýšlí.* No dobrá.. Takže to máme nejspíše toho nejsilnějšího. Měla jste tu čest i s někým další z Akatsuki ? *Podívá se na Nami, ale po chvíli zase pohled odvrátí, protože mu to prostě nedá.. Je z ní úplně paf.* | |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Horké pramene Wed Dec 25, 2013 12:20 pm | |
| Prečo?.. Možno preto, že takto majú ďalšie 3 techniky navyše.. Ostatní majú rinnegan, sharingan navyše.. Myslím, že to je len výhoda pre nich.. Ak by mal rinnegan, asi by nemohol používať techniky jeho sharinganu.. *jednou rukou si poklepkávam po líci, keď rozmýšľam* Nie.. S nikým iným som sa už nestretla.. A to ma trápi, že mám málo informácií.. | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Horké pramene Wed Dec 25, 2013 12:23 pm | |
| Nejsme na tom o nic lépe nebojte se.. Ale beru to takto.. Dokud mě nechávají na pokoji, tak nemám důvod, ale když vidím, že mají problém s mými novými přáteli, budu se muset do toho zapojit. *Chvíli nad tím dumá a pak pokračuje.* Bude to opravdu někoho chtít, ale pochybuji, že by někdo měl špeha uvnitř. Mluvila jste s jiným kage ? | |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Horké pramene Wed Dec 25, 2013 12:26 pm | |
| Špeh.. Doteraz sa Akatsuki moc nečinili, nebol dôvod, aby mal u nich niekto špeha.. A aj tak.. Nie je známy ich úkryt, počet členov, zámery.. Proste nič.. *prestanem si klepkať po líci* Prednedávnom sme prijali spojenectvo so Sunou, takže čakám nejaké informácie od nich, ale nič si nesľubujem od toho.. | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Horké pramene Wed Dec 25, 2013 12:30 pm | |
| Chápu vás...No zdá se, že tu máme dozajista zajímavou situaci.. No budu se muset do toho zapojit.. Proto budu potřebovat vaši větší spoluprácii.. Nemám zájem o to, abyste mi posílala vše co vám přijde ze Suny, chci jen, abyste byla opatrná vy a dala mi okamžitě vědět jestli se něco stalo vám nebo ve vesnici *"vám" trochu zdůrazní.* Jinak.. S kazekagem se možná ještě sejdu a proberu to s ním. O tomhle našem setkání se nikdo nedozví to vám slibuji. | |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Horké pramene Wed Dec 25, 2013 12:35 pm | |
| Budem vám vďačná za každú informáciu.. *prilezie sem had s papierom. Ten si hneď prečítam* Budem musieť ísť. Dala som rozkaz ANBU strážcom, aby ma informovali o každom človeku pri bráne.. Ak chcete, ostante ešte tu.. *vezmem si uterák, do ktorého sa zabalím. Keďže je mokrý, lepí sa mi na telo a kopíruje moje krivky xD. Vyleziem von a rýchlo prefrčím do šatne, kde sa oblečiem a odídem z lázní preč.* | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Horké pramene Wed Dec 25, 2013 12:39 pm | |
| Sayo......na..ra *Nestihl se ani rozloučit, protože vystartovala opravdu rychle.* -No.. A co teď.... Ještě se mi nechce domů, je tam zbytečná nuda.. Ven radši taky nepůjdu, protože by to vypadalo že tu šmíruji, takže.. Pozitivní a nejlepší volba.. Budu tady. *ponoří se celý pod vodu a zůstává na dně.* Kolem hlavy si udělá vzduchovou bublinu a jen pod vodou přemýšlí o dnešku.* -Páni.. Tak tohle byla Hokage ? Páni...- | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Horké pramene Wed Dec 25, 2013 1:05 pm | |
| -Tak už nepřijde.- *Vynořím se a ještě chvíli relaxuji.* -Tady je opravdu krásně. Všude samá zeleň.. U nás stále jen kamenné budovy, skály a ta podělaná oblaka.- *Opře se rukama o kraj a nechá se nadnášet.* -No.. Moc lidí tu už není, tak aby mě nevyhodili.- | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Horké pramene Wed Dec 25, 2013 1:13 pm | |
| *Pomalu vyjdu z lázně a ještě se protáhnu.* Páni.. To mi tedy spravilo náladu. -A nejen ty lázně.- *usměje se a chvíli zůstává v v místnosti.* Tak.. Asi už půjdu. *Stojí dál a jen se rozhlíží.* -Ale nějak se mi nechce.- | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Horké pramene Wed Dec 25, 2013 1:19 pm | |
| -Tak asi půjdu..- *Odchází do šatny a tam se oblékne. Jde kolem recepce a podívá se na slečnu.* Děkuji vám moc. Bylo to tu skvělé. Mějte se a dobrou noc. *Věnuji úsměv a vyjdu. Pak se trochu začnu třást.* -Páni.. Zlatá horká lázeň.- *Propleská se a poskáče si a jde dál.* //ulice | |
|
| |
Angel Jounin
Poèet pøíspìvkù : 526 Join date : 22. 12. 13
| Předmět: Re: Horké pramene Thu Jan 02, 2014 2:55 pm | |
| já to nemyslel tak že se ji bojíš, jen že neumíš plava *usměje se na ni když příjdou před prameny* | |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Horké pramene Thu Jan 02, 2014 2:58 pm | |
| *Zamrnčí a nejako na to nereaguje. Vojdú dnu a na recepcii vypýta dva kľúčiky, uteráky a šlapky.* Tu máš a prídi do zmiešaných *odíde do šatne* | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Horké pramene | |
| |
|
| |
| Horké pramene | |
|