Nomi Ryushi KAGE
Poèet pøíspìvkù : 651 Join date : 23. 12. 13
| Předmět: Ryushi Nomi Mon Dec 23, 2013 12:47 pm | |
| Jméno: Ryushi Nomi Pohlaví: Muž Věk: 27 let Vesnice: Iwagakure Hodnost: Juubidaime Tsuchikage (Desátý) Sensei: Temoki (オオノキ) Hachidaime Tsuchikage (Osmý) Klan: Ryushi Kekkei Genkai: Jinton Povaha: náladová, mrzutý, tvrdohlavý, ale umí být i vnímavý a pozorný. Nerad je ve velké společnosti a nesnáší bez vyznamné boje. Vzhled: Je vysoké postavy, nejčastěji chodí v hnědém tsuchikage oděvu, klobouk nosí jen na schůze (nesnáší ho). Trochu vypracované tělo. Má dlouhé černé vlasy a hnědé oči. (promiňte, ale fakt nevím co psát.) Podstata: Doton, Fuuton a Katon = Jinton
Životopis: Narodil se v klanu Ryushi. Byl to první klan v Iwagakure u kterého se dědil KG Jinton. Tento klan se držel v ústraní a nedával o sobě moc znát, protože by s nimi chtěli skoncovat jiní kvůli jejich KG. Tento klan nikdy neměl proslavení Shinobi. Jiní, kteří měli Jinton, z našeho klanu nepocházeli. Takže opět ke mně. V 9-ti letech nastoupil na akademii a ještě nevěděl, že má nadání pro Jinton. V akademii patřil pomalu k nejhorším studentům, ale i tak to ustál. Protože jeho rodiče byli po smrti, kvůli problémům s úřady. Má totožnost a původ byly utajeny pro mou bezpečnost. Jen málo lidí vědělo, kdo opravdu jsem. Každopádně. Po akademii, kterou jsem udělal v 11-ti, jsem se stal geninem a byl jsem přidělen k senseiovi Hakumotovi. Ten mě cvičil ještě společně s mými přáteli Jiruyou a Takami. Skoro 3 roky jsme tvořili tým 5 a plnili mise, i když byly nudné a nebavili mě. Po těch třech letech jsem zjistil nadání na Doton, který jsem se aktivně vyučoval (bude můj primární, budu mít nejvíce technik od něj). Když jsem se naučil ovládat základy Dotonu, ukázalo se, že dokáži koncentrovat vzdušnou chakru a tak jsem začal používat i Fuuton. (tento je sekundární, ale protože fuuton technik jemálo, tak mám schopnosti s tímhle spojeny, rychlost, ohebnost, předávání vzd. chakry do zbraní atd.). Protože s těmito schopnostmi jsem si byl jistý, že bych dokázal dát chunninské zkoušky jako nic.
Nastaly zkoušky..Kdyby nebylo Takumi, tak bychom neprolezli ani já ani Jiruya. Zkrátka písemné testy nebyly nikdy pro mě. Nastaly souboje. Protože jsem však uměl to co jsem uměl, porazil jsem své soupeře a úspěšně jsem se stal Chuninem. V té době si mě konečně všiml bývalý osmý Tsuchikage Temoki a nějak poznal co ve mě je. Vzal si mě pod svá ochranná křídla a byl mým novým senseiem. Celých 5 let jsem aktivně jen trénoval s Temokim, nechtěl mě pustit na zkoušky.... Až v 19-ti letech jsem objevil v sobě podstatu Katonu, ale nikdy jsem ho moc nepoužíval, protože to nebylo pro mě to pravé. Po absolvování tréninku na Katon (2 roky), jsem se v 21 zúčastnil jouninských zkoušek. Bylo mi v té době trochu trapně, protože z mého bývalého týmu a přátel jsem ještě jako jediný nebyl jounin. I tak Jouninskýma zkouškama jsem prošel ve všech ohledech, nejspíše díky Onokiho tréninku. Po zkouškách mi Temoki, jako jeden z mála řekl o mém původu a co dokážu. Okamžitě jsem se toho chytnul a začal o to více trénovat. Tentokrát už Jinton.
Je mi 25 let. Už aktivně využívám v misích Jinton. Temoki na mě však stále dohlíží a trénuje mě. Jinton jsem už na svůj věk zvládl skvěle, ale stále se zlepšuji. Temoki mě navíc naučil své vlastní Doton techniky, takže i tímto jsem zesílil. Díky Onokimu jsem se stal shinobim, kterým jsem vždy chtěl být. Ale výchova Onokiho se na mě podepsala a stal se ze mě tvrdohlavec. Stíle jsem se s ním hádal a nakonec mi vždy dal přes hubu, i když byl o čtyři čísla menší než já. Nakonec mi byli přiděleni učni, ale i hned když jsem zjistil, že Temoki zemřel, nechal jsem tréninku učňů a asi rok jsem ho oplakával. Po roce, jsem přišel před nynějšího Tsuchikageho. Ze začátku mě stále odmítal, ale nakonec když jsem mu už opravdu zvedl mandle, přijal mou výzvu. Náš souboj trval 3 dny. Stále jsme vytrvale útočili. Když jsme doplňovali chakru, bojovali jsme meči. Nakonec, třetího dne, se zničehonic vzdal a přenechal mi své místo. Doteď nemůžu pochopit proč. Každopádně nyní vystupuji jako Pátý Tsuchikage a úřaduji ve své vesnici a je mi 27 let.
Naposledy upravil Nomi Ryushi dne Tue Dec 24, 2013 4:08 am, celkově upraveno 1 krát | |
|
Itami Uchiha Jounin
Poèet pøíspìvkù : 543 Join date : 22. 12. 13
| Předmět: Re: Ryushi Nomi Mon Dec 23, 2013 8:22 pm | |
| sorry ale príbeh sa odohráva 500 rokov po piatej vojne ninjov | |
|
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Ryushi Nomi Tue Dec 24, 2013 3:59 am | |
| | |
|
Itami Uchiha Jounin
| Předmět: Re: Ryushi Nomi Tue Dec 24, 2013 3:59 am | |
| Nechi sa somnou hádať aj my sme len ľudia a nikto nestihne všetko naraz! | |
|
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Ryushi Nomi Tue Dec 24, 2013 4:00 am | |
| Tak sorry, ale tak příběh je snad úplně to první co by se mělo dělat, ale já to upravím není problém | |
|
Itami Uchiha Jounin
| Předmět: Re: Ryushi Nomi Tue Dec 24, 2013 4:01 am | |
| ok my ho urobíme neboj | |
|
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Ryushi Nomi Tue Dec 24, 2013 4:02 am | |
| Tak pohoda. Nechci nikoho štvát o Vánocích :DDDD | |
|
Nomi Ryushi KAGE