Naruto ultimátna generácia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vitajte

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Tsuchikageho Dům

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19  Next
AutorZpráva
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

Poèet pøíspìvkù : 651

Tsuchikageho Dům - Stránka 12 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho Dům   Tsuchikageho Dům - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Jan 12, 2014 9:27 am

Pročpak se červenáš ? Rozptyluje tě to ? Tak já přestane. Jen si chci užívat každý moment, kdy jsem s tebou.
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

Poèet pøíspìvkù : 619

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho Dům   Tsuchikageho Dům - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Jan 12, 2014 9:31 am

*konecne sa trosku ukludnim a zacnem jest konece normalne v klude*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho Dům   Tsuchikageho Dům - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Jan 12, 2014 9:41 am

*Dal se na ni dívá. A když vidí, že pomalu dojídá, tak se usměje.* Jsem rád, že to to chutnalo, i když se mi to moc nepovedlo
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho Dům   Tsuchikageho Dům - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Jan 12, 2014 9:51 am

ja zjem cokolvek *usmejem sa na Nomiho*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho Dům   Tsuchikageho Dům - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Jan 12, 2014 9:54 am

No.. Tak u mě to bude vždy jen to co jím i já, takže se neboj. *Usměje se na ni a pak se zeptá.* Tak co ? Zase po staru ? Ty postel, já gauč ? Nebo tak jako včera ? *Doufá v druhou možnost.*
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho Dům   Tsuchikageho Dům - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Jan 12, 2014 10:03 am

Kde sa ti asi lepsie spi? *zasmejem sa*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho Dům   Tsuchikageho Dům - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Jan 12, 2014 10:05 am

Tam kde jsi ty. *Usměji se na ni.*
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho Dům   Tsuchikageho Dům - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Jan 12, 2014 10:11 am

*po minute dojem veceru a poviem* Ach, teraz sa mi chce spat *usmejem sa ospalo*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho Dům   Tsuchikageho Dům - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Jan 12, 2014 10:17 am

Tak jdeme. *Vezme tě do náruče a rychle s tebou jde do ložnice.* Oyasumi Angel. *Lehne si s ní a políbí ji. Pak ulehne vedle ní a dá ji ruku na bok.*

//Musím jít :/ Ahoj a Dobrou noc ^^
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho Dům   Tsuchikageho Dům - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Jan 12, 2014 10:19 am

*ked ma da na postel, pomaly zaspavam* //dobru Smile
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho Dům   Tsuchikageho Dům - Stránka 12 I_icon_minitimeMon Jan 13, 2014 4:26 am

*Vzbudí se a je opět rád, že má u sebe ještě teď Angel. Otevře oči a dál leží a ještě trochu se k ní přitiskne a obejme ji. A s úsměvem jen dál leží.*
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho Dům   Tsuchikageho Dům - Stránka 12 I_icon_minitimeMon Jan 13, 2014 4:29 am

*Ked sa vzbudim, zistim ze ma Nomi obijma a poviem potichu* Nomi, si hore?...
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho Dům   Tsuchikageho Dům - Stránka 12 I_icon_minitimeMon Jan 13, 2014 4:30 am

Ano. *řekne ospale do polštáře.* Ahoj.. Děje se něco ? Nějaký zlý sen nebo něco ? *Začne ji hladit po bříšku tou rukou, kterou ji předtím objímal.*
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho Dům   Tsuchikageho Dům - Stránka 12 I_icon_minitimeMon Jan 13, 2014 4:32 am

Nie...*poviem potichu. Ked ma hladi po bruchu, zaboli ma trochu brucho* Au...
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho Dům   Tsuchikageho Dům - Stránka 12 I_icon_minitimeMon Jan 13, 2014 4:40 am

Co se děje Angel ? *Sedne si a trochu tě tím odkryje, protože máme společnou deku.* Něco tě bolí ?
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho Dům   Tsuchikageho Dům - Stránka 12 I_icon_minitimeMon Jan 13, 2014 4:46 am

Tto je v poriadku, len *scervenam a odkryjem ti brucho, ktore mam celé zjazvené*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho Dům   Tsuchikageho Dům - Stránka 12 I_icon_minitimeMon Jan 13, 2014 4:54 am

*Dívá se na ty jizvy.* Páni.. Odkud je máš ? *Přiloží ruku k jejímu bříšku a už jen jemně hladí místa, kde jsou ty jizvy.* Taky jich pár mám, ale ne tak moc na jednom místě. *Dál se dívá a hladí, ale pak ji políbí a usměje se.* Zase se červenáš.
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho Dům   Tsuchikageho Dům - Stránka 12 I_icon_minitimeMon Jan 13, 2014 4:57 am

Um...*sčervenam a potom zosmutniem* zrazilo ma auto, ked som bola mala *spominam nervozne*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho Dům   Tsuchikageho Dům - Stránka 12 I_icon_minitimeMon Jan 13, 2014 5:31 am

Tak já ti slibuji, že dokud tu pro tebe budu, tak se ti nic takového nestane.. O to se postarám.. *Usměje se a pak si ji dá na svou hruď a hladí ji po vlasech.* Je to jako bych byl ve snu, ze kterého se nechci probudit....
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho Dům   Tsuchikageho Dům - Stránka 12 I_icon_minitimeMon Jan 13, 2014 5:35 am

*scervenam po tych slovach a pokracujem v rozpravani* Popravde, zavinila som si to sama *poviem smutne*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho Dům   Tsuchikageho Dům - Stránka 12 I_icon_minitimeMon Jan 13, 2014 5:41 am

A proč si smutná ? Tak na to dohlédnu já, aby si byla opatrná. Neber si to tak a hlavně nebuď smutná.. Chci jen tvůj úsměv ne tvé slzy a smutek. *Dá ji trochu delší pusu a pak, když už se rty odtrhne, tak pošeptá..* A navíc.. tu budu pro tebe.
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho Dům   Tsuchikageho Dům - Stránka 12 I_icon_minitimeMon Jan 13, 2014 5:45 am

*ked to dopovie, trochu spustim slzy a silno ťa obijmem*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho Dům   Tsuchikageho Dům - Stránka 12 I_icon_minitimeMon Jan 13, 2014 7:05 am

*Obejme ji taky.* Jen se vyplakej Angel.. I slzy někdy dokazují city... *řekne s úsměvem.* Protentokrát ti to dovolím, ale pak chci, aby si byla v mé přítomnosti šťastná, protože ti chci přinášet jen štěstí.
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho Dům   Tsuchikageho Dům - Stránka 12 I_icon_minitimeMon Jan 13, 2014 7:22 am

Hai...*slzy teču ako vodopád*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho Dům   Tsuchikageho Dům - Stránka 12 I_icon_minitimeMon Jan 13, 2014 7:31 am

To je v pořádku.. Jen pokračuj.. Přijde mi, jako by si je zadržovala celé věky, takže to vše vyplač.. Od toho tu pro tebe jsem. *Dál ji objímá a hladí ji po zádech.*
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho Dům   Tsuchikageho Dům - Stránka 12 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Tsuchikageho Dům
Strana 12 z 19Jdi na stránku : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19  Next
 Similar topics
-
» Tsuchikageho pracovna

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto ultimátna generácia :: Herné miestnosti :: Vesnice :: Iwagakure no Sato :: Obytná časť-
Přejdi na: