Naruto ultimátna generácia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vitajte

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Tsuchikageho pracovna

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4  Next
AutorZpráva
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

Poèet pøíspìvkù : 651

Tsuchikageho pracovna Empty
PříspěvekPředmět: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna I_icon_minitimeMon Dec 30, 2013 11:10 pm

Zde se schází na briefingy shinobiové s Tsuchikagem. Navíc se dá vylézt i na střechu, kde se také mohou kontrolovat briefingy.

Tsuchikageho pracovna ByakuyaOffice
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna I_icon_minitimeTue Jan 07, 2014 4:19 am

*Přijde sem a podívá se na tu horu papírů, která se tu za tu dobu nakupila.* Upsss.... To bude asi na dlouho. *Hodně hlasitě polkne a pak si sedne a pozoruje tu hromadu.* Tak jestli tohle dodělám a přežiji to.. Tak budu akorát rád. *Usměje se a dá se s menší nechutí do práce.*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna I_icon_minitimeFri Jan 10, 2014 7:57 am

*Probudí se na umačkaných papírech a dívá se okolo sebe.* Cože ? Kde to ?......A, už vím, jsem v kanceláři.. To jsem tu usnul ? *Podívá se na poslední hromádku a jen ji pozoruje.* A kašlu na to dneska.... *Zvedne se tak, že pár listů popadá na zem. Sáhne po svém plášti a jde k bráně.*
Návrat nahoru Goto down
Itami Uchiha
Jounin
Jounin
Itami Uchiha

Poèet pøíspìvkù : 543

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna I_icon_minitimeSun Jan 12, 2014 2:49 am

*prídem tu a zaklopem na dver,keďže tu nikto není tak odídem*
Návrat nahoru Goto down
https://narutoultimate.slovakforum.net
Alex Hyakishi
Anbu
Anbu
Alex Hyakishi

Poèet pøíspìvkù : 384

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna I_icon_minitimeMon Jan 13, 2014 7:34 am

*prídem sem a zaklopem.*
Návrat nahoru Goto down
Alex Hyakishi
Anbu
Anbu
Alex Hyakishi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna I_icon_minitimeMon Jan 13, 2014 7:47 am

*zanadávam, otočím sa a odídem*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 5:17 am

*Přiběhne sem a sedne si za stůl a začne pracovat.* -Tak co ? Přijde nebo pro ni poslat ? Tak počkám...
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 5:23 am

Nemám tady na to celý den.. *Jde k oknu a s pomocí Housenka no J. vystřelím ohnivé koule tak, aby ANBU poznali, že je svolávám. Přiběhnou sem 4.* Včera se tu toulala dívka a hledala mě... Takže ji najděte a řekněte jí ať sem přijde. HAI !! *ozve se jednohlasně a zmizí.*
Návrat nahoru Goto down
Alex Hyakishi
Anbu
Anbu
Alex Hyakishi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 5:30 am

*prídem sem, zaklopem a rovno vojdem dnu..* Zdravím vás Tsuchikage- dono..
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 5:33 am

Zdravím... Ehmmm.. Omlouvám se, ale neznám vaše jméno slečno. *Usměji se a přehodím pár papírů.* Každopádně berte místo a můžete mi už říct, pročpak jste mě hledala. *Úsměv mu nepadá, protože mluví mile.*
Návrat nahoru Goto down
Alex Hyakishi
Anbu
Anbu
Alex Hyakishi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 5:34 am

Takže vám predchodca o mne nepovedal? *spýtam sa ho a prehrabnem si vlasy..sadnem si oproti nemu..* Dokonca ani to, že som jednou z vašich ANBU?
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 5:37 am

Omluvám se vám slečno.. Říkal, proto jsem pro vás poslal.. Možná.. Pokud se mi připomenete, tak vás už poznám
Návrat nahoru Goto down
Alex Hyakishi
Anbu
Anbu
Alex Hyakishi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 5:40 am

Alex Hyakishi, súčasný jinchuuriky Gobi no Houkoua.. predchádzajúci jinchuuriky bol Ren, adoptívny otec.. to sa staloza predchádzajúceho Kageho.. *poviem a založím si ruky na hrudi*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 5:47 am

No jistě... *Klepne se do čela.* Páni.. Už to asi musí být doba Alex.. Vyrostla z tebe překrásná žena... *pochválí ji a usměje se.* Tak ale i tak... Chtěl bych se tě zeptat.. Copak ode mne tedy potřebuješ, když si mě tak sháněla ? *Odloží papíry a věnuje plnou pozornost jí.*

//Promiň, že odepisuji tak pomalu :/ Dělám tu do toho učivo.
Návrat nahoru Goto down
Alex Hyakishi
Anbu
Anbu
Alex Hyakishi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 5:50 am

*pozerám na neho s výrazom, či si zo mňa fakt robí prču..* Prišla som z misie, asi tak to nazvime.. po dlhšej dobe, hoci by som nemala ani vychádzať z vesnice.. lenže za tie 2 roky čo som bola na misii sa to tu zmenilo.. *povzdychnem si, vytiahnem zvitok a podám mu ho..* hlásanie..
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 5:52 am

*Vezmu ho a usměji se.* Páni děkuji Alex. A nekoukej se tak na mne... *A pak se ještě optá.* A řekla by si k lepšímu nebo k horšímu se to tu změnilo ? *Podívá se na ni zvídavým pohledem.*
Návrat nahoru Goto down
Alex Hyakishi
Anbu
Anbu
Alex Hyakishi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 5:54 am

Správanie Tsuchikaga k horšiemu, vesnica k lepšiemu.. *uškrniem sa*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 6:02 am

To bych si vyprosil.. *Usměje se.* Jsem takový jaký jsem byl... A jsem i stejně silný na to nezapomínej.. No aspoň, že tak.. Moc se ti omlouvám.. Mám tady vzácnou návštěvu, takže někdy se zapomínám ukázat v pracovně... Ale vesnice šlape jako hodinky, takže nemám problém
Návrat nahoru Goto down
Alex Hyakishi
Anbu
Anbu
Alex Hyakishi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 6:04 am

Hovorím že správanie predchádzajúceho Kageho bolo lepšie.. nemal tu taký bordel.. *uškrniem sa* A môžem vedieť o vašej vzácnej návšteve? Keďže sta ma včera vďaka tomu odignorovali..
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 6:17 am

Řeknu ti to takhle ty rejpalko. *Nebere si s ní už servítky.* Je to někdo, kdo je pro mne důležitý a víc už vědět nemusíš. *Složí si ruce a podívá se na ni.* A pro informaci..... Bylo to tu horší... A ještě něco.. Bývalý Tsuchikage byl starý paprika, abys věděla.
Návrat nahoru Goto down
Alex Hyakishi
Anbu
Anbu
Alex Hyakishi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 6:21 am

*uškrniem sa* Možno bol starý paprika, ale v niečom zmäkol.. *zaleskne sa mi nebezpečne v očiach* asi musel, keď ma nechal žiť ako jinchuuriky, hoci mohol vybrať zo mňa Gobiho a dať ho niekomu inému.. niekomu kto by bol silnejší.. *potom sa zasmejem* Ale no ták nerobte tajnosti Tsuchikage- san.. nikto nás neodpočúva.. kto je to dievča hm? Ktoré je to šťastné stvorenie..
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 6:27 am

Nevím.. Zda je šťastná.. Ale rozhodně já vím, že není člověk, kterého bych v tomhle světě viděl nejradši... Je to shinobi z Listové a mám tušení, že možná mě má také ráda... To je ale jedno.. Jestli si myslíš, že já jsem slabí.. Mohu ti dokázat, že nejsem.. Zacházím se vzácným Jintonem jako každý kage přede mnou. A navíc.. Vesnici a Angel. *neuvědomil i, že řekl její jméno.* bych chránil celým svým životem.
Návrat nahoru Goto down
Alex Hyakishi
Anbu
Anbu
Alex Hyakishi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 6:30 am

*vybuchnem smiechom, že sa prevalím cez stoličku..* Už ste sa prezradil viac ako dosť.. *usmievam sa* A nehovorím, že ste slabý.. len máte tendenciu asi skorej hrkútať s niekým ako robiť si prácu.. *zachichocem sa* Ale no ták.. však si len uťahujem.. dokonca som k vám prišla triezva.. *uškŕňam sa*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 6:37 am

Legrace je důležitá Alex.. Ale drzost už není jen tak pro legraci.. Navíc jsem rád, že jsi zpět, protože nyní potřebujeme každého dobrého shinobi na ochranu vesnice.. Opět se nám tu ukázali Akatsuki...
Návrat nahoru Goto down
Alex Hyakishi
Anbu
Anbu
Alex Hyakishi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 6:38 am

*zvážniem a Gobi v mojom vnútri tiež sa napne..* Akatsuki?! *vyslovíme jednohlasne, teda v mojom hlase je počuteľné aj Gobiho zavrčanie..* Tí sú teda drzejší než ja..
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Tsuchikageho pracovna
Strana 1 z 4Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Tsuchikageho Dům
» Mizukageho pracovna
» Pracovňa Hokage

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto ultimátna generácia :: Herné miestnosti :: Vesnice :: Iwagakure no Sato :: Tsuchikageho Budova-
Přejdi na: