Nomi Ryushi KAGE
Poèet pøíspìvkù : 651 Join date : 23. 12. 13
| Předmět: Kuchiyose no Jutsu Sat Jan 11, 2014 8:46 am | |
| Přivolávám si chameleóny. Budu mít nejspíše tyto tři.Kamereon o Kakusu (říkám mu Kameka): Tento chameleon je opravdu něco. Měří 20 mm, takže je ho hodně těžké najít třeba v lesích. Má schopnost jako Jirayovy žáby. Tenhle prcek mě může spolknout a dát si své ochranné zbarvení. Tím pádem mám dokonalé maskování. Navíc chameleoni umí šplhat na každý terén, takže není problém ani s tímhle.Kamereon o Hanko (říkám mu Furcifer):Tento chameleon je zkrátka velký jako ten, kterého měl Pein. Také umí zmizet pomocí maskování a má jedovatý dlouhý a rychlý jazyk. Někdy ho používá jako lano.Taisei no Kamereon (říkám mu Kasei)Tento chameleon je čistě můj osobní a průvodce. Umí mluvit lidskou řečí a ještě spoustou jiných zvířecích jazyků. Také je tento chameleon hodně ohebný a odolný. Dokážu se zachytit větve tak, že se tam zachytí jazykem a pak se mohu zhoupnout. Toť vše.. Prosím o povolení ^^ | |
|
Itami Uchiha Jounin
Poèet pøíspìvkù : 543 Join date : 22. 12. 13
| Předmět: Re: Kuchiyose no Jutsu Sat Jan 11, 2014 9:09 am | |
| ale budeš sa to učiť 5 dní a sorry za opozdenie som si nevšimol a POVOLENÉ! | |
|
Nomi Ryushi KAGE
Poèet pøíspìvkù : 651 Join date : 23. 12. 13
| Předmět: Re: Kuchiyose no Jutsu Sat Jan 11, 2014 9:10 am | |
| 5 dní ? OK..To není problém.. Budu jako Naruto.. Ach.. Ty jeho začátky :DDDDD | |
|
Itami Uchiha Jounin
Poèet pøíspìvkù : 543 Join date : 22. 12. 13
| Předmět: Re: Kuchiyose no Jutsu Sat Jan 11, 2014 9:12 am | |
| ok | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Kuchiyose no Jutsu | |
| |
|