Naruto ultimátna generácia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vitajte

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Ichiraku ramen

Goto down 
4 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorZpráva
Namine
KAGE
KAGE
Namine

Poèet pøíspìvkù : 672

Ichiraku ramen Empty
PříspěvekPředmět: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeMon Dec 23, 2013 12:06 am

Obchodík s jedlom. Robia tu vynikajúci Ramen. Majú otvorené nonstop.

Ichiraku ramen 001
Návrat nahoru Goto down
Maňásek

Maňásek

Poèet pøíspìvkù : 248

Ichiraku ramen Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeMon Dec 23, 2013 5:08 am

*doběhnu sem a vidím že nami už sedí, ruce si položím na kolena a opřu se o ně, začnu zhluboka dýchat* Nesmíš na mě tak rychle!
Návrat nahoru Goto down
Namine
KAGE
KAGE
Namine

Ichiraku ramen Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeMon Dec 23, 2013 5:17 am

*zamyslím sa a poklepkám si prstom po líci* Takže už mám pre teba zajtrajší tréning *objednám nám rámen*
Návrat nahoru Goto down
Maňásek

Maňásek

Ichiraku ramen Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeMon Dec 23, 2013 8:03 am

Nééé *skřížím ruce a uchechtnu se* To byla jen sranda, nejsem vůbec udejchanej *řeknu rychle na jeden tah a pak se z hluboka nadechnu*
Návrat nahoru Goto down
Namine
KAGE
KAGE
Namine

Ichiraku ramen Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeMon Dec 23, 2013 8:05 am

Zajtra mi to môžeš dokázať *podám ti tvoj rámen* Itadakimaaasu *poviem a začnem jesť*
Návrat nahoru Goto down
Maňásek

Maňásek

Ichiraku ramen Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeMon Dec 23, 2013 8:09 am

Itadakimáásu! *řeknu nadšeně a vezmu do ruky tičky, rozpulím je a začnu jíst, mezi tím šeptnu* Platí ten kdo promluví! *zasměju se a dál jím*
Návrat nahoru Goto down
Namine
KAGE
KAGE
Namine

Ichiraku ramen Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeMon Dec 23, 2013 8:10 am

*pozriem sa na teba s nudlami v puse a len prikývnem na súhlas. Pokračujem v jedení. Papám pomaly a rámen si vychutnávam*
Návrat nahoru Goto down
Maňásek

Maňásek

Ichiraku ramen Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeMon Dec 23, 2013 8:12 am

Ty si mě- *dám si ruce před pusu a sklopím pohled*
Návrat nahoru Goto down
Namine
KAGE
KAGE
Namine

Ichiraku ramen Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeMon Dec 23, 2013 8:19 am

*usmejem sa, keď prehovoríš. Dojem rámen a pozriem sa na teba* Neviem ako ty, ale ja si dám ešte jeden, keď platíš *zasmejem sa*
Návrat nahoru Goto down
Maňásek

Maňásek

Ichiraku ramen Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeMon Dec 23, 2013 8:26 am

Nééé, vždiť budu úplně švorc .. a už teĎ jsem na tom špatně ! *řeknu smutně a nasadím psí očka*
Návrat nahoru Goto down
Namine
KAGE
KAGE
Namine

Ichiraku ramen Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeMon Dec 23, 2013 8:29 am

Psie oči na mňa nezaberajú, to by si už mohol vedieť, Ryuu *pousmejem sa* Viem, ako si na tom s peniazmi, tie rozpisy robím ja *uškrniem sa a objednám ešte jeden rámen pre teba a zaplatím to*
Návrat nahoru Goto down
Ayame Rayto
Nukenin
Nukenin
Ayame Rayto

Poèet pøíspìvkù : 90

Ichiraku ramen Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeMon Dec 23, 2013 8:33 am

*Dolétnu na střechu Ichiraku, seskočím, křídla zmizí a já vejdu k Ichiraku, kývnu na chlápka za pultem a objednám si, potom čekám.*
Návrat nahoru Goto down
Namine
KAGE
KAGE
Namine

Ichiraku ramen Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeMon Dec 23, 2013 8:37 am

//tá brána tu je asi na okrasu! :DDD

*Všimnem si novopríchodiacu. Nikde na nej nevidím čelenku, ale kým nič nevyvádza, nemám v pláne jej v pobyte v Konohe brániť. Avšak oslovím ju* Slečna?
Návrat nahoru Goto down
Maňásek

Maňásek

Ichiraku ramen Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeMon Dec 23, 2013 8:44 am

Děkuju... Jednou až tě vystřídám na postě hokageho ti to vše splatím *usměju se a začnu do sebe házet 2 rámen*
Návrat nahoru Goto down
Ayame Rayto
Nukenin
Nukenin
Ayame Rayto

Ichiraku ramen Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeMon Dec 23, 2013 8:47 am

//Promiň! Very Happy
*Otočím se za hlasem, ale nedojde mi, že to je na mě, v tu chvíli přijde Akuma, který do mě strčí na znamení, že se na mě ta žena dívá.* Hm? *Zeptám se.*
Návrat nahoru Goto down
Namine
KAGE
KAGE
Namine

Ichiraku ramen Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeMon Dec 23, 2013 8:48 am

To si ešte počkáš, neplánujem umrieť tak skoro *zasmejem sa a potom sa opäť pozriem na Ayu, keď sa ozve* Nevidím na tebe čelenku, takže podľa toho súdim, že buď si potulný ninja alebo nukenin.
Návrat nahoru Goto down
Maňásek

Maňásek

Ichiraku ramen Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeMon Dec 23, 2013 8:55 am

Umírat ani nemusíš, jenom, hokage má být nejsilnější ninja z vesnice á .. to budu já *vypláznu jazyk a pak kouknu na Ayame*
Návrat nahoru Goto down
Namine
KAGE
KAGE
Namine

Ichiraku ramen Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeMon Dec 23, 2013 8:58 am

Pokiaľ budem žiť, svojho miesta sa nevzdám, prcku *provokujem ťa, zatiaľ, čo čakám na Ayinu reakciu.*
Návrat nahoru Goto down
Ayame Rayto
Nukenin
Nukenin
Ayame Rayto

Ichiraku ramen Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeMon Dec 23, 2013 8:59 am

*Pokrčím rameny.* Možná jo, možná ne, ale vám do toho ho*no je, *zaveršuje hlubokým hlasem Temný Anděl a začne se chechtat.* To se rýmuje, ne? *Zeptá se.*
Návrat nahoru Goto down
Namine
KAGE
KAGE
Namine

Ichiraku ramen Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeMon Dec 23, 2013 9:06 am

*pousmejem sa na Ayu, ale ten hlas nešiel z jej úst, preto aktivujem Sharingan* Malá, ale hubatá.. Či skôr mám povedať, že je neslušný ten, ktorý sídli v tebe?
Návrat nahoru Goto down
Ayame Rayto
Nukenin
Nukenin
Ayame Rayto

Ichiraku ramen Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeMon Dec 23, 2013 9:07 am

*Nadechu se a sklopím hlavu, potom rukou zašátrám kolem a chytím misku, poděkuji a začnu pomalu jíst, ignoruju její slova.*
Návrat nahoru Goto down
Namine
KAGE
KAGE
Namine

Ichiraku ramen Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeMon Dec 23, 2013 9:11 am

*Jej ignorácia ma len utvrdzuje v tom, že mám pravdu, avšak netuším, či ide o démona, bijuu alebo niečo iné. Deaktivujem Sharingan* Keďže nijako neohrozuješ dedinu ani jej obyvateľov, nemám problém s tvojou prítomnosťou. *dodám a potom sa obrátim na Ryuua* Dojedol si?
Návrat nahoru Goto down
Maňásek

Maňásek

Ichiraku ramen Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeMon Dec 23, 2013 9:11 am

*dojím a z pusy mi trčí pár nudlí, tak je srknu* Co? *O.o*
Návrat nahoru Goto down
Namine
KAGE
KAGE
Namine

Ichiraku ramen Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeMon Dec 23, 2013 9:13 am

Je čas ísť, Ryuu *usmejem sa na teba a postavím sa zo stoličky*
Návrat nahoru Goto down
Ayame Rayto
Nukenin
Nukenin
Ayame Rayto

Ichiraku ramen Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeMon Dec 23, 2013 9:15 am

*Pokrčím rameny a začnu jíst rychleji.* Hm, ale když už jsme u toho, přijde mi, že má Konoha hrozně moc obyvatel, *řeknu mimo řeč a tupě civím do prázdna.*
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Ichiraku ramen Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Ichiraku ramen
Strana 1 z 3Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Ichiraku ramen
» Rámen shop

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto ultimátna generácia :: Herné miestnosti :: Vesnice :: Konohagakure no Sato-
Přejdi na: