| Pracovňa Hokage | |
|
+6Hyota Hitsumaru Nomi Ryushi Angel Maňásek Hiroto Yamashi Namine 10 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Angel Jounin
Poèet pøíspìvkù : 526 Join date : 22. 12. 13
| Předmět: Re: Pracovňa Hokage Sun Jan 12, 2014 12:10 am | |
| (promin ale už mě sere vždy když postuji s nami a přidáš se tak sem brutálně ignorován až vyháněn) | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
Poèet pøíspìvkù : 651 Join date : 23. 12. 13
| Předmět: Re: Pracovňa Hokage Sun Jan 12, 2014 12:11 am | |
| //Tak sorry.. Ale momentálně si s ní nehrál O_O | |
|
| |
Angel Jounin
| Předmět: Re: Pracovňa Hokage Sun Jan 12, 2014 12:11 am | |
| (ne ale když sem na ni/vás mluvil nebo vo tak odpověděla tobě a mě ste si ani nikdo nevšiml.. a je to tak vždy) | |
|
| |
Namine KAGE
Poèet pøíspìvkù : 672 Join date : 22. 12. 13
| Předmět: Re: Pracovňa Hokage Sun Jan 12, 2014 12:13 am | |
| // ach jaj..
*Nechápavo naňho pozerá, ale nevyzerá, že by ju to nejako vyviedlo z miery* Prosím vás, netrapošte tu, zdvihnite sa z tej zeme a povecte mi to normálne ako človek.. | |
|
| |
Namine KAGE
| |
| |
Angel Jounin
| Předmět: Re: Pracovňa Hokage Sun Jan 12, 2014 12:14 am | |
| //to je teda sranda.. ignorovali jednou...... ale mě ignorujete vždy! | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Pracovňa Hokage Sun Jan 12, 2014 12:15 am | |
| // Kašlu ti na to... Jen jsem si chtěl v neděli s Nami zahrát, protože se sem potom nedostanu a zase začíná týden, takže nevím zda se sem dostanu v týdnu, takže se na mě nezlob za to, že si chci s ní zahrát, když je možnost, že tu dlouho nebudu. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Pracovňa Hokage Sun Jan 12, 2014 12:16 am | |
| //mna zas štve že angel ked pošle útok tak si musí vynútiť aby ten človek bol trafeny lebo ked nieje tak vznikne hádka sry angel to je len môj názor |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Pracovňa Hokage Sun Jan 12, 2014 12:16 am | |
| //néé, Itami, prosím ťa, nerýp doňho | |
|
| |
Angel Jounin
| Předmět: Re: Pracovňa Hokage Sun Jan 12, 2014 12:17 am | |
| //já nic takovýho netvrdím ale mě stačí jedna odpověď na psot a nic... ani si nevšimnete že jsem vůbec přišel..... všude kde sem hrál s nami konečně sem ji přemluvil... příjdeš.. zeptáš se jestli se můžeš přidat.. .a když řenu že ne.. nami bude naštvan.. když řeknu že jo tak si začnete hrát svoji hru a já jen čumím a totálně znuděně sleduji jak si spokojeně hrajete | |
|
| |
Angel Jounin
| Předmět: Re: Pracovňa Hokage Sun Jan 12, 2014 12:18 am | |
| //itami lebo půlka tvých vyhýbavých útoků nedává smysl, a ani nejsou spisovně napsané... Prvně to chce gramatiku a poté teprve obranu nad kterou musíš přemýšlet a né že prostě vyhnu se... chce to rozepsat a proti technice jako je chidori nagashi se fakt přez celou ulici bránit nemusím... a kdy pošlu přímo mířenou střelu která je hodně silná tak se asi jen tak neubráníš něčím tělem... stačilo jen napsat že v poslední chvíli aktivuje mangekyo | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Pracovňa Hokage Sun Jan 12, 2014 12:19 am | |
| //ja nerypem ale tak je to Furt |
|
| |
Angel Jounin
| Předmět: Re: Pracovňa Hokage Sun Jan 12, 2014 12:20 am | |
| // tak zkus někdy nad obranou přemýšlet.. nad všema technikama se dá vyhnout když si to promyslíš a né že prostě napíšeš jen nějaký tělo který vpodstatě nic neudělá.. a prsotě vím co dělají moje techniky tak asi mám pravdu ne? | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Pracovňa Hokage Sun Jan 12, 2014 12:20 am | |
| //ehm prepac ale ked som na mobile snažím sa písať rýchlo a myslím si že by vznikla hádka tým pádom že si povedal že nemám zapnuty a zase by si písal že sa to neda stihnúť ... Sry za gramatiku |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Pracovňa Hokage Sun Jan 12, 2014 12:21 am | |
| //Angele.. Pokud se chcete hádat.. Ta si jděte třeba na chat.. Já si chci zahrát s Nami, dokud tady jsem -_- | |
|
| |
Namine KAGE
| // tak hraj a nehádaj sa! | |
|
| |
Angel Jounin
| //napsal sem že by se to nemělo dát stihnout .. ale zas ekdyž rozepíšeš odpověď tak by jsi to stihl napohodu
//seru na to nomi.. zdarecc... | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Pracovňa Hokage Sun Jan 12, 2014 12:22 am | |
| //Vies to ty ale nevieme to mi adminy lebo su vymyslené nikde nemáš napísané že by zničila polku konohy |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Pracovňa Hokage Sun Jan 12, 2014 12:25 am | |
| //Čau...
*Zvednu se podívám se na ni zmateně.* Vy si nepamatujete ? Byla jste v údolí a nejspíš jste omdlela.. A pak jsem udělal něco, za co se stydím.. *Znervózní.* A tak jsem se přišel hlavně omluvit. | |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Pracovňa Hokage Sun Jan 12, 2014 12:28 am | |
| Netuším, čo ste urobili.. *poobzerá si ruky, nohy, prehmatá si brucho, chrbát, ale necíti, že by bola ranená* ..ale necítim nič podozrivé, takže.. asi ste mi nijako neublížili.. *začne sa hrabať v papieroch* | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Pracovňa Hokage Sun Jan 12, 2014 12:31 am | |
| //klon: No....věřte mi, že bych byl radši, kdybych o vás tam zakopl než, aby se stalo to co se stalo... *Zase znervózní a pokračuje.*A ještě.. Já vás přinesl k vám domů... Ale nemusíte se bát.. Všechno bylo v pořádku.. Nestalo se vůbec nic, co by bylo naprosto nepřijatelné.. A moc se omluvám, že jsem se na vás díval. *Sklopí hlavu.* | |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Pracovňa Hokage Sun Jan 12, 2014 12:36 am | |
| *vytiahne zvitok, ktorý písal Ryuu a robí sa, že tú poslednú vetu prepočula* Takže to vy ste ma priniesli? Ďakujem vás.. Zo včerajšku si nič moc nepamätám.. *dá signál a priskočí sem oknom jeden ANBU* Chcem, aby ste okamžite vyslali pátraciu skupinu *hrabe sa v dokumentoch a nakoniec vytiahne Ryuuovú zložku, ktorú podá ANBU členovi. Ten si ju vezme a zmizne* | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Pracovňa Hokage Sun Jan 12, 2014 12:40 am | |
| Koho hledáte Hokage-sama ? Mohu-li se optat ? A ano..přinesl jsem vás.. A stále ještě potřebuji, abyste přijala mou omluvu. *Stále je skloněný.* A při té příležitosti, abyste přijala pozvání na sklenku. *Podívá se na ni.* | |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Pracovňa Hokage Sun Jan 12, 2014 12:42 am | |
| Jedného člena Konohy.. *povie mu stručne a potom naňho pozrie* Jo, jo, ospravedlnenie sa prijíma, ale pozvanie odmietam. Mám dosť práce s papiermi *znova sa v nich hrabe a len neveriacky krúti hlavou* Zabijem ho, zabijem ho!! | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Pracovňa Hokage Sun Jan 12, 2014 12:49 am | |
| Aha...Tak dobrá.. Když si někdy najdete čas, tak pozvání stále platí... *Usměje se, protože je už klidnější.* -Ona.. zapomněla, ale já asi nikdy nezapomenu.- *Chvíli stojí jako solný sloup a pak se ozve.* A nevíte něco o tom, proč se stal Ryuu Nukenninem ? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Pracovňa Hokage | |
| |
|
| |
| Pracovňa Hokage | |
|