Naruto ultimátna generácia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vitajte

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Ulice Iwagakure

Goto down 
+4
Alex Hyakishi
Hiroto Yamashi
Angel Nakazawa
Nomi Ryushi
8 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorZpráva
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

Poèet pøíspìvkù : 651

Ulice Iwagakure Empty
PříspěvekPředmět: Ulice Iwagakure   Ulice Iwagakure I_icon_minitimeThu Dec 26, 2013 12:56 am

Tudy se dostanete do káždé části vesnice. Jsou tu i stánky a nějaké budovy s občerstvením. Rozkládají se po celé vesnici a pro zmatení nepřátel se zdá jako by bylo každé místo stejné.

Ulice Iwagakure 9k=
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

Ulice Iwagakure Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulice Iwagakure   Ulice Iwagakure I_icon_minitimeSat Dec 28, 2013 10:53 am

*Procházíme ulicemi.* Vezmu tě do jedné pěkné restaurace co tu máme. Určitě se ti tam bude líbit.. A taky se tam dá dobře najíst. *Dál pokračujeme a pak uvidím z dálky hrad.* A pak jdeme tam. *ukáže na hrad.* Poblíž mám dům
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

Poèet pøíspìvkù : 619

Ulice Iwagakure Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulice Iwagakure   Ulice Iwagakure I_icon_minitimeSat Dec 28, 2013 10:55 am

Aha *obzerám okolo seba ulice a hrad*
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

Ulice Iwagakure Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulice Iwagakure   Ulice Iwagakure I_icon_minitimeTue Dec 31, 2013 9:00 am

*prideme sem aj s dračikom a na chvilu si sadnem na lavičku aby som si oddychla*
Návrat nahoru Goto down
Hiroto Yamashi
KAGE
KAGE
Hiroto Yamashi

Poèet pøíspìvkù : 857

Ulice Iwagakure Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulice Iwagakure   Ulice Iwagakure I_icon_minitimeTue Dec 31, 2013 9:06 am

draček ti sedne na rameno a řekne :dobra kondička angel kam tet.
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

Ulice Iwagakure Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulice Iwagakure   Ulice Iwagakure I_icon_minitimeTue Dec 31, 2013 9:30 am

Teraz by som si na chvilu oddychla, som trochu vyčerpana *zavriem oci a zaspim na lavičke*
Návrat nahoru Goto down
Hiroto Yamashi
KAGE
KAGE
Hiroto Yamashi

Poèet pøíspìvkù : 857

Ulice Iwagakure Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulice Iwagakure   Ulice Iwagakure I_icon_minitimeTue Dec 31, 2013 9:31 am

draček si lehne a zapřemyšlí pak někam zaletí a přiletí z dekou a přikryje tě a řekne :hezky se vyzpi angel:draček domliví a take usne
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

Ulice Iwagakure Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulice Iwagakure   Ulice Iwagakure I_icon_minitimeWed Jan 01, 2014 9:35 am

*Prochází se ulicemi a užívá si tu noční aktivitu ve vesnici.*
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

Ulice Iwagakure Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulice Iwagakure   Ulice Iwagakure I_icon_minitimeWed Jan 01, 2014 9:40 am

*po spanku som zobudena a som oddychnuta* tak dlho som este nespala...ah, kolko je vobec hodin? *zmatene sa pozeram okolo seba*
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

Ulice Iwagakure Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulice Iwagakure   Ulice Iwagakure I_icon_minitimeWed Jan 01, 2014 9:45 am

*po chvili si spomeniem, že hladám Nomiho* Musím ho nájsť *začnem pomaly hladať ulice*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

Ulice Iwagakure Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulice Iwagakure   Ulice Iwagakure I_icon_minitimeWed Jan 01, 2014 9:48 am

*Jak tak jde, najednou se srazí s Angel, která se dívalo po okolí, ale ne před sebe.* Auu... Nestalo se vám nic sleč.... Páni. Dobrý večer Angel. To mám dneska šťastný den. *Usměje se na ni, rychle vstane a pomůže ji na nohy.* Copak tu děláš ? Docela si mi chyběla, ale že bych měl takové štěstí a potkal tě jen tak, to jsem nečekal.
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

Ulice Iwagakure Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulice Iwagakure   Ulice Iwagakure I_icon_minitimeWed Jan 01, 2014 9:56 am

*Postavím sa po sraze s Nomim* A-ahoj *trošku sčervenam* Popravde povediac, hladala som ťa *chytim sa za hlavu*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

Ulice Iwagakure Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulice Iwagakure   Ulice Iwagakure I_icon_minitimeWed Jan 01, 2014 10:01 am

Jsi v pořádku ? Neudeřila si se ? *Poví trochu starostlivým hlasem a přijde k ní blíž.* Hledala si mě ? No tak mě tady máš. Copak se děje ? *Usměje se a jen se na ní dál dívá, protože se červená.*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

Ulice Iwagakure Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulice Iwagakure   Ulice Iwagakure I_icon_minitimeWed Jan 01, 2014 10:05 am

(Promiň, že odepisuji tak pomalu Very Happy Ještě tu dělám kupu věcí Very Happy Ale neboj. Sem se divám furt ^^ )
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

Ulice Iwagakure Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulice Iwagakure   Ulice Iwagakure I_icon_minitimeWed Jan 01, 2014 10:11 am

Som v poriadku *poviem potichu* Nič sa vážneho nedeje, len...*spomeniem si na berušku v jantarovom kameni a pomaly ju vytiahnem z vrecka* Na, to je pre teba, za to, čo si ma zobral predtym do Iwy a za jedlo a spanie *usmejem sa*
//v pohode Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

Ulice Iwagakure Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulice Iwagakure   Ulice Iwagakure I_icon_minitimeWed Jan 01, 2014 10:16 am

*Vezmu to a prohlížím si to.* Páni.. Arigato. To jsem si snad ani nezasloužil. Je to nádherné. Moc děkuji. *Usměje se na ni a pak ji obejme.* Tady budeš mít dveře vždy otevřené. Vždy ti pomohu s čímkoliv a jakkoliv. *Chvíli tak zůstává.*
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

Ulice Iwagakure Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulice Iwagakure   Ulice Iwagakure I_icon_minitimeWed Jan 01, 2014 10:19 am

Našla som to pri jazere v údoli konca *ked ma obijme, sčervenám ale Nomi ma nevidi a nakoniec ho taktiez obijmem* Um, jo, ďiky.
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

Ulice Iwagakure Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulice Iwagakure   Ulice Iwagakure I_icon_minitimeWed Jan 01, 2014 10:21 am

*Pustí ji a sedne si na lavičku.* Tak povídej. Jak se máš ? Je u tebe něco nového ? Takovou dobu jsem tě neviděl, tak mi neměj za zlé, že se ptám. *usměje se a ukáže místo vedle sebe a nabídne jí ho.*
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

Ulice Iwagakure Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulice Iwagakure   Ulice Iwagakure I_icon_minitimeWed Jan 01, 2014 10:32 am

*sadnem si s tebou na lavičku a začnem rozprávať* no, nič sa také nezmenilo. Vlastne som spoznala Hirota, on je Kazekage Suny a povedal mi, že sa zamiloval do mňa *trošku sa zasmejem* no a potom som si spomenula na teba, jak som ti nechala odkaz v izbe a rozhodla som sa, žr sa ti radsej podakujem osobne *usmejem sa znovu* no a tak som tu...
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

Ulice Iwagakure Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulice Iwagakure   Ulice Iwagakure I_icon_minitimeWed Jan 01, 2014 10:36 am

Aha. *Usměje se* Takže máš nápadníka co ? *Přátelsky do ní trkne.* A co ty ? Máš ho ráda ? *Ptá se zvědavě, protože mu to přijde pro něj důležité.* A ještě to, že jsi za mnou přišla osobně mě akorát těší. Jsem dokonce rád, protože tě strašně rád vidím
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

Ulice Iwagakure Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulice Iwagakure   Ulice Iwagakure I_icon_minitimeWed Jan 01, 2014 10:42 am

Nee, niesom zamilovaná, popravde to ani necítim *sklonim zrak k zemi* i ja som rada, ze ta vidim *usmejem sa*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

Ulice Iwagakure Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulice Iwagakure   Ulice Iwagakure I_icon_minitimeWed Jan 01, 2014 10:46 am

*Na povrch nedává nic znát, ale uvnitř je šťastný.* No.. Tak to je skvělé.. Nerad bych totiž přišel o to, že by si mě takhle překvapovala, protože dnes jsi mi dokázala zvednout náladu jen tím, že si se tady objevila. A samozřejmě jako vždy ti to velice sluší. *Podívá se na ni a pak se zeptá.* Tak.. A co máš dneska v plánu ?
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

Ulice Iwagakure Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulice Iwagakure   Ulice Iwagakure I_icon_minitimeWed Jan 01, 2014 10:51 am

To som rada *usmejem sa a zrazu sčervenám na Nomiho lichotku* Ehm, ďakujem. Dneska nič nemám v pláne. *poviem uprimne*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

Ulice Iwagakure Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulice Iwagakure   Ulice Iwagakure I_icon_minitimeWed Jan 01, 2014 10:53 am

I já jsem rád. *Usměje se a zvedne se.* Takže... Máme na výběr. Můžeme jít do parku se jen tak projít. Nebo bychom mohli do restaurace a nebo kam jen budeš chtít Angel. Pro tebe cokoliv. *Podá ji ruku s úklonou.*
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

Ulice Iwagakure Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulice Iwagakure   Ulice Iwagakure I_icon_minitimeWed Jan 01, 2014 10:56 am

*usmejem sa* Vyber ty miesto *podam ti ruku a zdvihnem sa z lavicky*
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Ulice Iwagakure Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulice Iwagakure   Ulice Iwagakure I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Ulice Iwagakure
Strana 1 z 7Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Nemocnice Iwagakure
» Ulice Kirigakure