| Vězení pro nukeniny a akatsuky a pro další | |
|
+3Ayame Rayto Hyota Hitsumaru Hiroto Yamashi 7 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Vězení pro nukeniny a akatsuky a pro další Mon Dec 30, 2013 9:39 am | |
| *zjavím sa tu z kamui lebo som chcel zobrať tie hitsumarove zbrane v tom zistim že je tu nejaký boj* aha jinchurriky to seš ty jak si utekl *zasmejem sa a potom pozrem na hitsumara* ahoj lhári |
|
| |
Hyota Hitsumaru Nukenin
Poèet pøíspìvkù : 583 Join date : 23. 12. 13
| Předmět: Re: Vězení pro nukeniny a akatsuky a pro další Mon Dec 30, 2013 10:36 am | |
| Podívám se na něho. Aspoň se nestydím za svůj vzhled. Vrátím mu a zákeřně se zamsěju když jsem v dřepu. | |
|
| |
Hiroto Yamashi KAGE
Poèet pøíspìvkù : 857 Join date : 22. 12. 13
| Předmět: Re: Vězení pro nukeniny a akatsuky a pro další Mon Dec 30, 2013 8:10 pm | |
| Svou silou chci led prasknout ale nejdriv to nejde ale nakonec se s toho dostanu bijuu modem | |
|
| |
Hiroto Yamashi KAGE
| Předmět: Re: Vězení pro nukeniny a akatsuky a pro další Mon Dec 30, 2013 8:12 pm | |
| Pak nastvane reknu *sabaku kjuu*a pote reknu *sabaku taisu | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Vězení pro nukeniny a akatsuky a pro další Mon Dec 30, 2013 10:16 pm | |
| *nastve ma to a aktivujem chidori nagashi blesky nervozne lietajú na vás 2 zo všetkých strán* |
|
| |
Hiroto Yamashi KAGE
| Předmět: Re: Vězení pro nukeniny a akatsuky a pro další Mon Dec 30, 2013 10:22 pm | |
| ja se přikryju pískem aby mě blesky neuvařili | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Vězení pro nukeniny a akatsuky a pro další Mon Dec 30, 2013 10:26 pm | |
| No čo kazekage mám stebe vytahnout bijju ted nebo potom *zasmejem sa a dám ruky k sebe potom k ustam a z ust my pomaly ide velikej ohnivej fenix ja odskakujem aby ma to neuvarilo* začína se valka vite to !!! |
|
| |
Hyota Hitsumaru Nukenin
| Předmět: Re: Vězení pro nukeniny a akatsuky a pro další Mon Dec 30, 2013 10:29 pm | |
| // Mám fakt psát jak jsem se dostal z minulých technik? Moc se mi nechce Před bleskama mě mírně ochrání Kaze Bunshin který se pak rozplyne. Válka? Pošeptám si pro sebe když stojím opodál. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Vězení pro nukeniny a akatsuky a pro další Mon Dec 30, 2013 10:34 pm | |
| *aktivujem MS aby som vedel predvídať útoky* valka bude tak na 50% ze 100% kluci maly by ste si vybrať strany *pozriem sa na Hitsua a zavrem oko s MS mám otvorené iba S rinnenganom a pomaly s zacnes vzdyhovat do vzduchu stále se na tebe soustredene divám a ked uz si najvyššie jak budova dovolí pústim ťa takze padas na zem rýchlou rýchlosťou* |
|
| |
Hiroto Yamashi KAGE
| Předmět: Re: Vězení pro nukeniny a akatsuky a pro další Mon Dec 30, 2013 11:09 pm | |
| nedovolím aby byla valka toby totiž zemřeli lidi a to ja nedovolímspadnou obrovské dveře přede mnou a druhe spadnou za itamim | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Vězení pro nukeniny a akatsuky a pro další Mon Dec 30, 2013 11:11 pm | |
| |
|
| |
Hiroto Yamashi KAGE
| Předmět: Re: Vězení pro nukeniny a akatsuky a pro další Mon Dec 30, 2013 11:12 pm | |
| //zapoměl jsem//zavřu ho tam s tebou aby tě uvařil | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Vězení pro nukeniny a akatsuky a pro další Mon Dec 30, 2013 11:15 pm | |
| // je ohromne veľký no Ok tvoja chakra// *zľaknem sa a použijem casoprostor a fenix mi nic neurobí a uz otvorim oko s MS a zjavim sa za tebou Hiroto a snažím sa ťa prepychnut katanou v ktorej je chidori* |
|
| |
Hiroto Yamashi KAGE
| Předmět: Re: Vězení pro nukeniny a akatsuky a pro další Mon Dec 30, 2013 11:28 pm | |
| /další takovej vzadu mam kamenej kyjev | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Vězení pro nukeniny a akatsuky a pro další Mon Dec 30, 2013 11:30 pm | |
| // i tak to probodne je to chidori// |
|
| |
Hiroto Yamashi KAGE
| Předmět: Re: Vězení pro nukeniny a akatsuky a pro další Mon Dec 30, 2013 11:33 pm | |
| //ja vim ale kdybys ses dotkl chidorim kyjevu tak by explodoval ja bych byl bez kyjevu ale bez věčího zranění chapeš// pak deaktibuju bijuu mod a udělam okolo sebe kamenne brnění | |
|
| |
Hiroto Yamashi KAGE
| Předmět: Re: Vězení pro nukeniny a akatsuky a pro další Mon Dec 30, 2013 11:34 pm | |
| pak udělam dva klony kteří běží pro další kage jim to říct | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Vězení pro nukeniny a akatsuky a pro další Mon Dec 30, 2013 11:36 pm | |
| *ked udriem do kameneho Brnenia malo by sa poškodít a odskocim vytiahnem si gunbai a svihnem ním po tebe potom spravím 3 klony ktore su na stranách okolo teba a ked svihnem gunbaiom trhaju sa steny je to ničivá sila Potom klony použijú techniku spolupráce ohne a začnú vytvárať obrovského draka ktory mieri na teba* |
|
| |
Hiroto Yamashi KAGE
| Předmět: Re: Vězení pro nukeniny a akatsuky a pro další Mon Dec 30, 2013 11:39 pm | |
| brnění se skoro zničí ale ja si ho pak opravím pak udělam kamenné 5metrové pěsti a roztočím se kolem sebe a odrazim gunbai a klony taky smetu pak se dal točim | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Vězení pro nukeniny a akatsuky a pro další Mon Dec 30, 2013 11:43 pm | |
| *klony predpovedali útok a odskocili* zomries vies o tom *potom sa rozbije sklo cez ktore vstúpi Deidara na veľkom vtakovi* aaa další pisocnej pujdes lehce jak gaara *poviem a na ruke sa jej objavia usta a potom si vyberie malé vtaciky ktore hodi po tebe ihneď vybuchnu cela budova sa postupne ničí strecha padá a všetko je zničené* |
|
| |
Hiroto Yamashi KAGE
| Předmět: Re: Vězení pro nukeniny a akatsuky a pro další Mon Dec 30, 2013 11:46 pm | |
| ještě pořád se točim a všimnu si jak se budouva řítí a tak pod sebou udělam písečný olak a vyletím do vzduchu pak udělam suna shinsin a jsem pryč ale před tym uzavřu oblast písečnou barierou a ještě tam udělam písečnou bouři ve ktere líta písek a štěrk a kamení | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Vězení pro nukeniny a akatsuky a pro další Mon Dec 30, 2013 11:51 pm | |
| *zrazu ked si tam hore z tvojho piesku vylezie maly vtacik ktory hned exploduje pripevneny na tvojej nohe Ma ničivé následky a Deidara neha vybuchnut polku bariéry a výletim spolu s ním na jeho vtakovi* |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Vězení pro nukeniny a akatsuky a pro další Tue Dec 31, 2013 12:21 am | |
| Deidaro postarej se o neho *poviem a zmiznem v kamui* |
|
| |
Temari Nukenin
Poèet pøíspìvkù : 298 Join date : 30. 12. 13
| Předmět: Re: Vězení pro nukeniny a akatsuky a pro další Tue Dec 31, 2013 2:46 am | |
| | |
|
| |
Hyota Hitsumaru Nukenin
| Předmět: Re: Vězení pro nukeniny a akatsuky a pro další Tue Dec 31, 2013 4:37 am | |
| Ještě dříve když jsem kvůli rinneganu padal z výšky, tak se u stěny budovy zvenčí udělala plošina na kterou jsem zpadl a pak jsem se dostal až nazem k budově. Když se začala brotit, odskákal jsem dál a jelikož čekám že mé věci byly někde na vršku budovy v nějaké místnosti, tak jdu po té skládce až ke středu a začnu se tam hrabat a hledat své věci. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Vězení pro nukeniny a akatsuky a pro další | |
| |
|
| |
| Vězení pro nukeniny a akatsuky a pro další | |
|