Naruto ultimátna generácia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vitajte

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Tsuchikageho pracovna

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorZpráva
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

Poèet pøíspìvkù : 651

Tsuchikageho pracovna - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna - Stránka 2 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 6:40 am

Dokud máme na své straně jinchuriky, máme šanci, že Akatsuki porazíme.. A navíc i z osobních důvodů musím Akatsuki porazit.. *Skloní hlavu a zase se dívá na nějaké papíry..* Mohl bych si někdy prověřit jako moc si silná.. Můžeme si dát přátelský souboj.
Návrat nahoru Goto down
Alex Hyakishi
Anbu
Anbu
Alex Hyakishi

Poèet pøíspìvkù : 384

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna - Stránka 2 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 6:42 am

V poriadku nie je problém.. len ešte Gobiho sily neovládam úplne.. *myknem plecom..*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna - Stránka 2 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 6:51 am

To nevadí Alex... Můžeme kdykoliv budu mít čas, nebo až se dostanu z těhletěch papírů. *Prohlídne si ty hromady.* Tak máš rozchod... Můžeš jít kam chceš a pokud jsem tě vyrušil od něčeho, můžeš se k tomu vrátit.. Já to tu budu muset dodělat.
Návrat nahoru Goto down
Alex Hyakishi
Anbu
Anbu
Alex Hyakishi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna - Stránka 2 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 6:53 am

No.. vyrušil možno ani nie.. len teraz kto vie čo budem z nudy robiť.. *=.= vstanem a idem ku dverám..* Ách.. asi sa pôjdem znova skúsiť opiť.. *počuť ma len od dvier, keď ich zatvorím.. potom odídem*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna - Stránka 2 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 6:56 am

Opít ? Panebože.. Nějak moc už vyrostla... *Usměje se nad tím a dál maká.*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 18, 2014 9:19 pm

*Přijde sem opět zasedne za stůl a začne s těmi důležitějšími papíry.* Dnešek tu už strávit nehodlám. *řekne si a pustí se do papírování.*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

Poèet pøíspìvkù : 583

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 18, 2014 9:20 pm

Dojdu k hradu který patří Tsuchikagemu a zastavím se před kanceláří. Nakonec zaklepu na dveře.
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 18, 2014 9:22 pm

Co ? -Že by se už probudila ?- *Zamyslí se a pak křikne.* Dále !
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 18, 2014 9:25 pm

Trochu se zapotím a pak otevřu dveře. Vstoupím do místnosti a nejprve pozdravím. Zdravím, Tsuchikage.
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 18, 2014 9:28 pm

*Pozná ho a tak s překvapením se zeptá.* Co tady proboha děláš ? Neříkal jsem ti posledně, že pokud tě uvidím a něco provedeš, že tě budu muset zadržet ? *Zvedne se ze židle a stále je ve střehu.* Co tu chceš ?
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 18, 2014 9:33 pm

Nemám v úmyslu nic tu provádět, chtěl jsem se jako pomocná ruka připojit do téhle vesnice... povím s lehkými gesty pohazování rukou a nečekám na 100% že by mě přijmul.
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 18, 2014 9:37 pm

*Zasměje se trochu povýšeně.* A co, že tě najednou napadlo připojit se k vesnici ? *Podívá se na něj se složenýma rukama a dál ho pozoruje.* Nepřišel si mi jako materiál pro službu vesnici..
Návrat nahoru Goto down
Alex Hyakishi
Anbu
Anbu
Alex Hyakishi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 18, 2014 9:38 pm

*objavím sa na streche, utlmím chakru, ktorá je trochu citeľnejšia než predtým, a počúvam čo sa tam deje, keďže cítim chakry obidvoch*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 18, 2014 9:40 pm

Hmm... to bude trochu těžší. Pomyslím si. Chtěl jsem se někde usadit,.. tak mě napadla vesnice. Odpovím mu něco co jsem si rychle vymyslel.
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 18, 2014 9:42 pm

A jsem první u koho jsi to zkoušel ? *Usměji se.* Nebo tě všichni ostatní poslali do háje ? *Přišlo mu, že slyšel něco na střeše, ale dá to z hlavy a opšt pozoruje Hitsumara.*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 18, 2014 9:43 pm

Né! Tak to není! Zazubím se.
Návrat nahoru Goto down
Alex Hyakishi
Anbu
Anbu
Alex Hyakishi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 18, 2014 9:44 pm

Toto je zaujímavá konverzácia..* ozve sa mi Gobi v hlave, len sa uškrniem a počúvam*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 18, 2014 9:45 pm

Ehhmmm.. A jak to tedy je ? Poslali tě Akatsuki na špehování ? Nebo se opravdu chceš jen přidat ? *Stále ho nevěřícně pozoruje a sem tam přehodí pár papírů.*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 18, 2014 9:48 pm

K Akatsuki až nepatřím. Vzal jsem jim ale něco, díky čemu můžeme vystopovat i jejich úkryt... odpovím.
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 18, 2014 9:53 pm

No.. To by se hodilo.. Docela bych potřeboval to s nimi konečně ukončit.. A co to tedy máš ? *Podívá se na něj už se zájmem.*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 18, 2014 9:56 pm

Vytáhnu za kabátem dva prsteny ale zbytek co mám u sebe skrývám. Oba prsteny držím pevně mezi prsty, kdyby mi je náhodou chtěl z ruky vtrhnout. Díky tomuhle se můžu dostat do jejich úkrytu. Jeden z nich dokonce patřil osobě, která se tu kolem vesnice párkrát toulala...
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 18, 2014 10:01 pm

Zajímavé... Takže máš prostředky a možnost je najít... Takže sice nemám důvod, proč tě nepřijmout, ale ještě se zeptám.. Proč ? Proč by si je zrazoval ?
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 18, 2014 10:03 pm

Protože nemám dále důvod tam zůstávat. Rázně mu odpovím.
Návrat nahoru Goto down
Alex Hyakishi
Anbu
Anbu
Alex Hyakishi

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 18, 2014 10:04 pm

Mnoo.. myslím, že už môžem.. *poviem si pre seba, zavesím ako netopier a pozerám na nich cez okno*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 18, 2014 10:06 pm

Eh- zadivím se a zaměřím pohled na Alex který vysí za oknem, které je kus předemnou.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Tsuchikageho pracovna   Tsuchikageho pracovna - Stránka 2 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Tsuchikageho pracovna
Strana 2 z 4Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Tsuchikageho Dům
» Mizukageho pracovna
» Pracovňa Hokage

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto ultimátna generácia :: Herné miestnosti :: Vesnice :: Iwagakure no Sato :: Tsuchikageho Budova-
Přejdi na: