Naruto ultimátna generácia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vitajte

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Nemocnice Iwagakure

Goto down 
2 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorZpráva
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

Poèet pøíspìvkù : 651

Nemocnice Iwagakure - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Iwagakure   Nemocnice Iwagakure - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Jan 24, 2014 11:46 am

to je hrůza Angel.. Ale proč se otec zabil kvůli tobě ? To trochu nechápu.
*Dívá se udiveně a poslouchá dál co mu řekne.*

//Nevadí. Smile Dobrou noc a sladké sny ^^
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

Poèet pøíspìvkù : 619

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Iwagakure   Nemocnice Iwagakure - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 25, 2014 12:38 am

Keď mama zomrela, vtedy som dostala tú rakovinu v ten deň...Otec sa to dozvedel a tak začal veľa piť a potom sa to stalo *spominam si na tazke casy*
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Iwagakure   Nemocnice Iwagakure - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 25, 2014 4:59 am

*nakoniec sa dám do klubíčka, aby Nomi moju tvar nevidel*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Iwagakure   Nemocnice Iwagakure - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 25, 2014 5:10 am

*Nakloní se nad í a hladí ji po zádech. obličejem se ji zaboří do vlasů a dá ji pusu na hlavu.* Povídej dál Angel.. Co se stalo ? Ať řekneš cokoliv, můj názor na tebe se nezmění.
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Iwagakure   Nemocnice Iwagakure - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 25, 2014 5:39 am

Ja už nemožem ďalej...jedine čo ešte viem, ze sestra bola v ten den aj zavrazdena, ked otec pil...tak som utiekla do pristavu. Skryla som. sa do jednej z lodi...ale v burke som stroskotala v zemo Ohňa a tam ma našiel predošly hokage, ktory uz taktiez nezije ...ale vychoval ma tam *usmejem sa* preto to Konohe tolko dlzim...
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Iwagakure   Nemocnice Iwagakure - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 25, 2014 5:46 am

No... A já ti bráním, aby si byla doma.. Co jsem to za člověka ? *Usměje se a dál ji hladí.* Dívej se na mě Angel.. Ať vidím tvou nádhernou tvář. Neotáčej se ke mě zády. *Má úsměv na tváři a v hlavě mu lítá spousta myšlenek.*
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Iwagakure   Nemocnice Iwagakure - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 25, 2014 6:06 am

Radšej nie, mam určite dost uplakané oč *poviem potichu* A mimotoho, ja som opustila Konohu...
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Iwagakure   Nemocnice Iwagakure - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 25, 2014 6:34 am

Ale tím, že se odemne odvrátíš tomu nějak nepomůžeš. *Dál ji hladí.* A v mé společnosti se nemusíš bát plakat... *Pak naráží na to s Konohou.* Možná ano.. Možná si opravdu Konohu opustila, ale ta snaha kterou dáváš do ochrany té vesnice se taky počítá.
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Iwagakure   Nemocnice Iwagakure - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 25, 2014 6:45 am

Ale, ja nechcem, aby si ma videl škaredú *trochu sčervenam v tvári a furd mam skrytu tvár* Jo, budem sa znažiť ochraniť Konohu...
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Iwagakure   Nemocnice Iwagakure - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 25, 2014 6:47 am

Ale co to povídáš ? Ty si nikdy nebyla škaredá a tohle nebude výjimka, tak se prosím tě už na mě podívej. Vždyť toho moc nechci. *Usměje se.* To už vím.. Už si mi nejednou říkala, co pro tebe Konoha znamená.
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Iwagakure   Nemocnice Iwagakure - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 25, 2014 6:50 am

Um...jo *pomaly sa pozriem na teba s unavenymi očami*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Iwagakure   Nemocnice Iwagakure - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 25, 2014 6:53 am

No tak vidíš, vždyť jsi nádherná. *Chytne ji třmi prsty za bradu a pak ji krátce políbí, když se potom po prvním polibku odtrhne, chvíli má zavřené oči a pak ještě tak 3x ji políbí rychleji a krátce.* A vůbec.. Je ti už dobře ?
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Iwagakure   Nemocnice Iwagakure - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 25, 2014 7:02 am

Um...jo, už mi je lepšie. Horúčka mi zisla uplne dolu *usmejem sa na teba*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Iwagakure   Nemocnice Iwagakure - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 25, 2014 7:05 am

Tak to je fajn.. A myslíš, že by tě doktoři už dnes pustili odtud ? *Usměje se na ni a hladí ji po vlasech.*
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Iwagakure   Nemocnice Iwagakure - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 25, 2014 7:09 am

*sčervenam ešte viac v tvári* myslim, ze mi to vraveli, ze dnes ma aj pustia, ale asi az za 2 hodiny, lebo jak vidiš, som pripojena na stroj, ktory mi filtruje krv *usmejem sa na teba a dam ti pusu na ličko* Arigato, Nomi...
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Iwagakure   Nemocnice Iwagakure - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 25, 2014 7:16 am

Není za co Angel. *řekne potichu a pusu ji vrátí.* Už abychom zase byli doma.... *Pak ji obejme a má zavřené oči. Tak je chvíli, dokud je rychle neotevře a neuvědomí si, že zase dlouho nebyl v práci.* -A do háááje...- *Pomyslí si, ale dále jen objímá Angel.*
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Iwagakure   Nemocnice Iwagakure - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 25, 2014 7:22 am

Deje sa niečo, Nomi? *pocitim zvlaštny pocit z Nomiho*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Iwagakure   Nemocnice Iwagakure - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 25, 2014 7:26 am

Ehhmmm... Ne.. Vůbec nic. *Pustí ji a nervózně si sáhne na zátylek.* Asi je to, že jsem zase dlouho stávkoval na úřadě. *Usměje se.*
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Iwagakure   Nemocnice Iwagakure - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 25, 2014 7:40 am

Chápem *znova sa usmeje na teba* kludne chod, j ta tu asi brzdim, ze? *zasmejem sa*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Iwagakure   Nemocnice Iwagakure - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 25, 2014 7:44 am

Ne... O to až tak nejde.. Potřebuji vědět jestli si v pořádku, takže tohle je to poslední, co mě zajímá. *Usměje se.* Jen mě děsí, že se mi tam zase nakupí papíry. *Pak se už jen opět zamilovaně na ni dívá.*
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Iwagakure   Nemocnice Iwagakure - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 25, 2014 7:50 am

*zasmejem sa znova* Tak to by si si mal pohnuť do práce. Konieckoncov, ved si Tsuchikage, nie? *s usmevom sa na teba divam*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Iwagakure   Nemocnice Iwagakure - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 25, 2014 7:53 am

No ale jaksi v mém žebříčku důležitých věcí, je práce až na 3. místě, protože 1. si s přehledem získala ty a na druhé se dostalo jídlo. *Začne se smát, aby sobě i jí pomohl dát myšlenky někam jinam.* Takže... Dokud jsi tady a já si nemohu být stoprocentně jistý, musím tu ještě být. *Tentokrát hlazení přenese k jejímu bříšku a to pak hladí.*
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Iwagakure   Nemocnice Iwagakure - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 25, 2014 8:00 am

*začnem sa smait nad tym, co hovori Nomi o svojom rebricku...a potom hrozne scervenam v tvari, lebo mi pohladzuje stale brusko, ale paci sa jej to*
Návrat nahoru Goto down
Nomi Ryushi
KAGE
KAGE
Nomi Ryushi

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Iwagakure   Nemocnice Iwagakure - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 25, 2014 8:05 am

Ale neboj se... Hned jak tě budu mít zase doma a budu vědět, že si opět v bezpečí, půjdu do práce, protože bohužel opravdu nemohu jen tak tomu přihlížet a kašlat na to. *Usměji se a když vidím, že nemá nic proti tomu hlazení, odvážím se pod jejím trikem jen konečky prstů hladit po bříšku.*
Návrat nahoru Goto down
Angel Nakazawa
Nukenin
Nukenin
Angel Nakazawa

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Iwagakure   Nemocnice Iwagakure - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Jan 25, 2014 8:11 am

Ja možem kludne prist tam aj s tebou do prace, pokial ti to nevadi *neustale som červená v tvári, a ke sa mi dokne prstami na brusko, pocitim , ze ma prsty ladové* Oh, Nomi, máš ľadové ruky *chytim ta za ruku, opriem si tvoju ruku o moju pusu a zacnem ti naň fúkať teplý vzduch*
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Iwagakure   Nemocnice Iwagakure - Stránka 2 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Nemocnice Iwagakure
Strana 2 z 4Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Ulice Iwagakure
» Nemocnice Kirigakure
» nemocnice suny

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto ultimátna generácia :: Herné miestnosti :: Vesnice :: Iwagakure no Sato-
Přejdi na: