| Nemocnice Iwagakure | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Nomi Ryushi KAGE
Poèet pøíspìvkù : 651 Join date : 23. 12. 13
| Předmět: Re: Nemocnice Iwagakure Fri Jan 24, 2014 11:46 am | |
| to je hrůza Angel.. Ale proč se otec zabil kvůli tobě ? To trochu nechápu. *Dívá se udiveně a poslouchá dál co mu řekne.* //Nevadí. Dobrou noc a sladké sny ^^ | |
|
| |
Angel Nakazawa Nukenin
Poèet pøíspìvkù : 619 Join date : 27. 12. 13
| Předmět: Re: Nemocnice Iwagakure Sat Jan 25, 2014 12:38 am | |
| Keď mama zomrela, vtedy som dostala tú rakovinu v ten deň...Otec sa to dozvedel a tak začal veľa piť a potom sa to stalo *spominam si na tazke casy* | |
|
| |
Angel Nakazawa Nukenin
| Předmět: Re: Nemocnice Iwagakure Sat Jan 25, 2014 4:59 am | |
| *nakoniec sa dám do klubíčka, aby Nomi moju tvar nevidel* | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Nemocnice Iwagakure Sat Jan 25, 2014 5:10 am | |
| *Nakloní se nad í a hladí ji po zádech. obličejem se ji zaboří do vlasů a dá ji pusu na hlavu.* Povídej dál Angel.. Co se stalo ? Ať řekneš cokoliv, můj názor na tebe se nezmění. | |
|
| |
Angel Nakazawa Nukenin
| Předmět: Re: Nemocnice Iwagakure Sat Jan 25, 2014 5:39 am | |
| Ja už nemožem ďalej...jedine čo ešte viem, ze sestra bola v ten den aj zavrazdena, ked otec pil...tak som utiekla do pristavu. Skryla som. sa do jednej z lodi...ale v burke som stroskotala v zemo Ohňa a tam ma našiel predošly hokage, ktory uz taktiez nezije ...ale vychoval ma tam *usmejem sa* preto to Konohe tolko dlzim... | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Nemocnice Iwagakure Sat Jan 25, 2014 5:46 am | |
| No... A já ti bráním, aby si byla doma.. Co jsem to za člověka ? *Usměje se a dál ji hladí.* Dívej se na mě Angel.. Ať vidím tvou nádhernou tvář. Neotáčej se ke mě zády. *Má úsměv na tváři a v hlavě mu lítá spousta myšlenek.* | |
|
| |
Angel Nakazawa Nukenin
| Předmět: Re: Nemocnice Iwagakure Sat Jan 25, 2014 6:06 am | |
| Radšej nie, mam určite dost uplakané oč *poviem potichu* A mimotoho, ja som opustila Konohu... | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Nemocnice Iwagakure Sat Jan 25, 2014 6:34 am | |
| Ale tím, že se odemne odvrátíš tomu nějak nepomůžeš. *Dál ji hladí.* A v mé společnosti se nemusíš bát plakat... *Pak naráží na to s Konohou.* Možná ano.. Možná si opravdu Konohu opustila, ale ta snaha kterou dáváš do ochrany té vesnice se taky počítá. | |
|
| |
Angel Nakazawa Nukenin
| Předmět: Re: Nemocnice Iwagakure Sat Jan 25, 2014 6:45 am | |
| Ale, ja nechcem, aby si ma videl škaredú *trochu sčervenam v tvári a furd mam skrytu tvár* Jo, budem sa znažiť ochraniť Konohu... | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Nemocnice Iwagakure Sat Jan 25, 2014 6:47 am | |
| Ale co to povídáš ? Ty si nikdy nebyla škaredá a tohle nebude výjimka, tak se prosím tě už na mě podívej. Vždyť toho moc nechci. *Usměje se.* To už vím.. Už si mi nejednou říkala, co pro tebe Konoha znamená. | |
|
| |
Angel Nakazawa Nukenin
| Předmět: Re: Nemocnice Iwagakure Sat Jan 25, 2014 6:50 am | |
| Um...jo *pomaly sa pozriem na teba s unavenymi očami* | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Nemocnice Iwagakure Sat Jan 25, 2014 6:53 am | |
| No tak vidíš, vždyť jsi nádherná. *Chytne ji třmi prsty za bradu a pak ji krátce políbí, když se potom po prvním polibku odtrhne, chvíli má zavřené oči a pak ještě tak 3x ji políbí rychleji a krátce.* A vůbec.. Je ti už dobře ? | |
|
| |
Angel Nakazawa Nukenin
| Předmět: Re: Nemocnice Iwagakure Sat Jan 25, 2014 7:02 am | |
| Um...jo, už mi je lepšie. Horúčka mi zisla uplne dolu *usmejem sa na teba* | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Nemocnice Iwagakure Sat Jan 25, 2014 7:05 am | |
| Tak to je fajn.. A myslíš, že by tě doktoři už dnes pustili odtud ? *Usměje se na ni a hladí ji po vlasech.* | |
|
| |
Angel Nakazawa Nukenin
| Předmět: Re: Nemocnice Iwagakure Sat Jan 25, 2014 7:09 am | |
| *sčervenam ešte viac v tvári* myslim, ze mi to vraveli, ze dnes ma aj pustia, ale asi az za 2 hodiny, lebo jak vidiš, som pripojena na stroj, ktory mi filtruje krv *usmejem sa na teba a dam ti pusu na ličko* Arigato, Nomi... | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Nemocnice Iwagakure Sat Jan 25, 2014 7:16 am | |
| Není za co Angel. *řekne potichu a pusu ji vrátí.* Už abychom zase byli doma.... *Pak ji obejme a má zavřené oči. Tak je chvíli, dokud je rychle neotevře a neuvědomí si, že zase dlouho nebyl v práci.* -A do háááje...- *Pomyslí si, ale dále jen objímá Angel.* | |
|
| |
Angel Nakazawa Nukenin
| Předmět: Re: Nemocnice Iwagakure Sat Jan 25, 2014 7:22 am | |
| Deje sa niečo, Nomi? *pocitim zvlaštny pocit z Nomiho* | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Nemocnice Iwagakure Sat Jan 25, 2014 7:26 am | |
| Ehhmmm... Ne.. Vůbec nic. *Pustí ji a nervózně si sáhne na zátylek.* Asi je to, že jsem zase dlouho stávkoval na úřadě. *Usměje se.* | |
|
| |
Angel Nakazawa Nukenin
| Předmět: Re: Nemocnice Iwagakure Sat Jan 25, 2014 7:40 am | |
| Chápem *znova sa usmeje na teba* kludne chod, j ta tu asi brzdim, ze? *zasmejem sa* | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Nemocnice Iwagakure Sat Jan 25, 2014 7:44 am | |
| Ne... O to až tak nejde.. Potřebuji vědět jestli si v pořádku, takže tohle je to poslední, co mě zajímá. *Usměje se.* Jen mě děsí, že se mi tam zase nakupí papíry. *Pak se už jen opět zamilovaně na ni dívá.* | |
|
| |
Angel Nakazawa Nukenin
| Předmět: Re: Nemocnice Iwagakure Sat Jan 25, 2014 7:50 am | |
| *zasmejem sa znova* Tak to by si si mal pohnuť do práce. Konieckoncov, ved si Tsuchikage, nie? *s usmevom sa na teba divam* | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Nemocnice Iwagakure Sat Jan 25, 2014 7:53 am | |
| No ale jaksi v mém žebříčku důležitých věcí, je práce až na 3. místě, protože 1. si s přehledem získala ty a na druhé se dostalo jídlo. *Začne se smát, aby sobě i jí pomohl dát myšlenky někam jinam.* Takže... Dokud jsi tady a já si nemohu být stoprocentně jistý, musím tu ještě být. *Tentokrát hlazení přenese k jejímu bříšku a to pak hladí.* | |
|
| |
Angel Nakazawa Nukenin
| Předmět: Re: Nemocnice Iwagakure Sat Jan 25, 2014 8:00 am | |
| *začnem sa smait nad tym, co hovori Nomi o svojom rebricku...a potom hrozne scervenam v tvari, lebo mi pohladzuje stale brusko, ale paci sa jej to* | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Nemocnice Iwagakure Sat Jan 25, 2014 8:05 am | |
| Ale neboj se... Hned jak tě budu mít zase doma a budu vědět, že si opět v bezpečí, půjdu do práce, protože bohužel opravdu nemohu jen tak tomu přihlížet a kašlat na to. *Usměji se a když vidím, že nemá nic proti tomu hlazení, odvážím se pod jejím trikem jen konečky prstů hladit po bříšku.* | |
|
| |
Angel Nakazawa Nukenin
| Předmět: Re: Nemocnice Iwagakure Sat Jan 25, 2014 8:11 am | |
| Ja možem kludne prist tam aj s tebou do prace, pokial ti to nevadi *neustale som červená v tvári, a ke sa mi dokne prstami na brusko, pocitim , ze ma prsty ladové* Oh, Nomi, máš ľadové ruky *chytim ta za ruku, opriem si tvoju ruku o moju pusu a zacnem ti naň fúkať teplý vzduch* | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nemocnice Iwagakure | |
| |
|
| |
| Nemocnice Iwagakure | |
|