| Údolie konca | |
|
+13Akuma Okami Mizaharu Angel Nakazawa Temari Hiroto Yamashi Nomi Ryushi Maňásek Hyota Hitsumaru Itami Uchiha Hideaki Yuinkan Kimoj Angel Ayame Rayto 17 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Maňásek
Poèet pøíspìvkù : 248 Join date : 23. 12. 13
| Předmět: Re: Údolie konca Mon Jan 06, 2014 9:42 am | |
| Ryuu Ōkami Heh .. No, vždiť víš *ukážu na břicho* Ta "lyška *při slově lyška udělám prsty uvozovky a pousměju se, že by zapoměl? To je blbost, spíš si ze mě dělá srandu .. Báka ... Tohle jsem na něm nikdy nesnášel ...* Nedělej si ze mě srandui! | |
|
| |
Akuma Okami
Poèet pøíspìvkù : 12 Join date : 04. 01. 14
| Předmět: Re: Údolie konca Mon Jan 06, 2014 9:52 am | |
| Áá.*Poškrabu se ve vlasech* No, možná jsem trochu zapomněl... promiň.*zasměji se provinile* | |
|
| |
Temari Nukenin
Poèet pøíspìvkù : 298 Join date : 30. 12. 13
| Předmět: Re: Údolie konca Mon Jan 06, 2014 9:50 pm | |
| *Příjdu sem a rozhlížím se na sobě mám Akatsuki plášť.* | |
|
| |
Maňásek
| Předmět: Re: Údolie konca Tue Jan 07, 2014 8:39 am | |
| * díky mé menší senzibilské chakře ucítím chakru nově příchozího ohlédnu se a zahlédnu neznámou ženu, až po chvíli mi dojde že na sobě má stejnej plášť jako ten maskovaný muž .. V tom si vzpomenu na jméno té organizace* A-akatsuki? Bráško .. Ona je jedna z těch o kterých jsme mluvili ... *ukažu na ní ...Nechtělo se mi bojovat,ale pokud bych musel udělám cokoliv pro ochranu mého brášku. A proto jsem šáhnul do kapsy pro kunai* | |
|
| |
Akuma Okami
| Předmět: Re: Údolie konca Tue Jan 07, 2014 8:54 am | |
| ummm.* Chytím do ruky kunai a čekám, co se bude dít* | |
|
| |
Maňásek
| Předmět: Re: Údolie konca Wed Jan 08, 2014 5:26 am | |
| Ryuu Ōkami
(Protože se milostpán uráčel udělat novou postavu, a tuhle tu nechal jentak postávat - Odešel) Ghůů *vydechnu, protože jsem zadržoval dech. Ani nevím proč jsem ho zadržoval, prostě jsem byl napjatej, co má v plánu .. A ona v plánu nic neměla. Naštěstí. Díky tomu jsem mohl ruku z váčku vytáhnout a v klidu se zase podívat na bratra* Nepůjdeme někam? Nemáš náhodou hlad? *pousměju se. Dal bych si rámen, a protože mám tušení, že bráška by u sebe mohl mít nějaké peníze, proč toho nevyužít a nenechat mi ho zaplatit? Gehehehe, dobrej nápad. Vyhládlo mi... Protože už jsem z konohy pryč dobrej týden .. a od té doby jsem nic kloudného neměl, a po tomto incidentu .. kdy si akatsuki volně přijde do údolí, a dělá jakoby nic .. mi přijde že jsem velmi lehkomyslní, té ženě bylo úplně jedno že jsme tu byly mi 2, jako by věděla že nás porazí, kdyby to ale věděla a byla opravdu tak silná, proč nevycítila kyuubiho ve mě? Pokládal jsem si spoustu otázek, ale nijak jsem to nechtěl rozebírat a tak jsem se snažil tzn.: "vypnout"* | |
|
| |
Hyota Hitsumaru Nukenin
Poèet pøíspìvkù : 583 Join date : 23. 12. 13
| Předmět: Re: Údolie konca Wed Jan 08, 2014 7:08 am | |
| - Maňásek napsal:
Ryuu Ōkami
(Protože se milostpán uráčel udělat novou postavu, a tuhle tu nechal jentak postávat - Odešel) Myslíš Temrai? Takys to poznal?? | |
|
| |
Maňásek
| Předmět: Re: Údolie konca Wed Jan 08, 2014 8:11 am | |
| (Protože jsem kvůly němu když jsem koukal na telku musel vypnout mobil, aby mi přestal na fb spamovat abych mu to povolil, možná bych to nepoznal, ale jakožto Maňásek jsem to poznal) | |
|
| |
Akuma Okami
| Předmět: Re: Údolie konca Wed Jan 08, 2014 8:32 am | |
| Proč ne? Ale platíš, peníze jsem vlastně přes čtyři roky neviděl.*Šáhnu do kapse, kde vyhmátnu nějakou starou sušenku a pokrčím rameny. Je mi to doopravdy líto, ale pravda je taková, že Sasuke mi peníze nedával a dělal mi vždycky maso stejným receptem (viz. životopis). Nechutnalo mi to, ale hlad je hlad, takže co jiného zbývalo chlapci, který byl unesen a vrátil se až před pár dny, aby poznal Svět? Nic jiného, než se nechat vést svým starším bratrem, který měl určitě spoustu peněz. Vždyť to byl Jinchuuriki! Tomu museli dávat peníze vždy!...* | |
|
| |
Maňásek
| Předmět: Re: Údolie konca Wed Jan 08, 2014 9:11 am | |
| Ryuu Ōkami Gehehehhe *sklesnu* Ale já mám jen na poslední 2 rámeny! *řeknu smutně* Pro mě ... *dodám naštvaně. Protože nemám peníze, a ani náladu utratit to co mi zbylo.* Necháme to asi na jindy *pousměju se. Nechce se mi do toho ty peníze dávat, naruto mě vždy učil, abych využil všech možných prostředků, ale hlavně né těch svích.* | |
|
| |
Hyota Hitsumaru Nukenin
| Předmět: Re: Údolie konca Wed Jan 08, 2014 9:14 am | |
| - Maňásek napsal:
- (Protože jsem kvůly němu když jsem koukal na telku musel vypnout mobil, aby mi přestal na fb spamovat abych mu to povolil, možná bych to nepoznal, ale jakožto Maňásek jsem to poznal)
(Wóóó, on mi říkal že to není on -.-" Ale já to poznal ) | |
|
| |
Hyota Hitsumaru Nukenin
| Předmět: Re: Údolie konca Wed Jan 08, 2014 9:16 am | |
| BUde něco zkoušet? Zamýslím. | |
|
| |
Akuma Okami
| Předmět: Re: Údolie konca Wed Jan 08, 2014 9:51 am | |
| A co kdybychom za to třeba neplatili?*Zasměji se ďábelsky* | |
|
| |
Maňásek
| Předmět: Re: Údolie konca Thu Jan 09, 2014 3:59 am | |
| Ryuu Ōkami Gehehehe to je nápad *Pousměju se. Samozdřejmě jsem to myslel ironicky, hned jak bude možnost vrazím mu, no ale vlastně, proč mu jí nevrazit ihned, vrazil jsem ti pěstí* Tumáš Hajz*e ... Já ti dám neplatit .. *zavrčím* Zapamatuj si kdo jsme .. nejsme žádní tuláci ani banditi .. Jsme Shinobi! *řeknu rozzuřeně. Tohle mě vážně naštvalo, protože můj bratr si očividně neuvědomuje, kdo jsme .. a tak raději bude krást ... Báka ...* | |
|
| |
Namine KAGE
Poèet pøíspìvkù : 672 Join date : 22. 12. 13
| Předmět: Re: Údolie konca Thu Jan 09, 2014 5:10 am | |
| *Dotrepe sa sem druhou stranou,* Sáákriš.. Tá katana mi bude zbytočne prekážať *rukou behá po rukoväti Kusanagi* | |
|
| |
Akuma Okami
| Předmět: Re: Údolie konca Fri Jan 10, 2014 2:10 am | |
| *Hned můj smích vystřídá tvrdé probuzení z mého nápadu, ráně se mi podařilo uhnout jen tak, aby mi rána nevyrazila zuby, ale i tak moji mladistvou tvář zasáhla ruka šílence. Nedávám najevo bolest, nikdy nedávám, jen jsem si párkrát promnul místo zásahu a vražedně se podíval na bratra, kterého jsem pečlivě poslouchal, ale vlastně mi bylo jedno co říká. Podle mě každý Shinobi se učí své tichosti hlavně kvůli tomu, aby vždy a bez zjištění získal to, co chce. Vlastně to nebyli ani moc moje úvahy, jako Sasukeho. Udělám na bratra provinilé oči* Promiň bratře...*začnou mi stékat po tvářích kulaté slzy, které na zemi vytváří pravidelné kruhy* | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
Poèet pøíspìvkù : 651 Join date : 23. 12. 13
| Předmět: Re: Údolie konca Fri Jan 10, 2014 8:12 am | |
| *Doletí sem a přistane tak neohrabaně, že přistane na bradě a za sebou má menší stopu, které ukazuje kde skutečně dopadl.* Auu... Umím létat, ale ne přistávat... *Zvedne se a otřese se, potom si setře prach ze sebe a jde dál.* NÉÉÉ !!! To nejsou ty lesy !? *Zařve a pak se rozhlíží kudy jít.* (přitom mu stačí chvíli jít na jih a byl by u těch dvou soch.) -Proč vždycky já a ten můj orientační smysl ?- *Pomyslí si a jde dál a bloudí.* | |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Údolie konca Fri Jan 10, 2014 8:17 am | |
| *Začuje nejaký rachot, ale nič si z toho nerobí. Len aktivuje sharingan a pustí rukoväť Kusanagi. Keď sa hodnú chvíľu nič nedeje, rozhodne sa pokračovať. Kusne sa do prsta, zloží pečate a privolá Aodu, pretože ten je ochotnejší než Manda. Aoda je takmer taký veľký ako Manda, tiež je fialovo sfarbený (aspon myslím xDD), takže zborí niekoľko stromov svojím teľom a ďalšie stromy zborí tým, ako švihne chvostom. Jeho hlava trčí vysoko nad zostávajúcimi stromami a Nami je na jeho hlave*
| |
|
| |
Itami Uchiha Jounin
Poèet pøíspìvkù : 543 Join date : 22. 12. 13
| Předmět: Re: Údolie konca Fri Jan 10, 2014 8:19 am | |
| *prídem sem a uvidím veľkého hada a pre prípad vytiahnem vejár* | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Údolie konca Fri Jan 10, 2014 8:25 am | |
| *Ucítí menší rachot na zemi a z toho vznikne větší otřes. Protože je ale dezorintovaný z toho letu a trochu je mu zle, začne se motat a nakonec se stejně převalí na záda a leží s rukama roztáhnutýma a zvednutýma rukama a nohy má taky zvednuté.* Proč já ? Co jsem komu udělal ? *Nakonec se zvedne a jde za tím rachotem, který ho sundal k zemi. Když tam doběhne vidí hada a tím pádem si myslí, že je to Hokage, rychle skáče, ale jak je ještě roztřesený, zakopne o větvičku a zase letí přímo hlavou dopředu na zem. Udělá stopu bradou a zastaví se těsně před dotekem svého nosu hadí kůže.* -Uff...To bylo těsný.- | |
|
| |
Itami Uchiha Jounin
| Předmět: Re: Údolie konca Fri Jan 10, 2014 8:27 am | |
| | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Údolie konca Fri Jan 10, 2014 8:31 am | |
| //To nepůjde, protože Kagové budou mít politické kecy a posty jako sedí a poslouchá mě moc neberou :/ | |
|
| |
Namine KAGE
| Předmět: Re: Údolie konca Fri Jan 10, 2014 8:31 am | |
| *Kvôli hadovi nespozorovala ani jedného z nich, avšak Aoda ma upozorní* /Aoda: Nami-sama.. Máme spoločnosť *vystrčí jazyk a hneď ho schová* dvaja ľudia /ja: *zamrnčí a jemne sa zamračí, nemala v pláne momentálne bojovať, musí riešiť dôležitejšie veci* Kde sú? /Aoda: Jeden je priamo pod nami. /ja: *zoskočí z hlavy a dopadne rovno vedľa Tsuchikageho* Tsuchikage, čo tu robíte? A prečo tu ležíte? | |
|
| |
Itami Uchiha Jounin
| Předmět: Re: Údolie konca Fri Jan 10, 2014 8:32 am | |
| | |
|
| |
Nomi Ryushi KAGE
| Předmět: Re: Údolie konca Fri Jan 10, 2014 8:33 am | |
| //No.. Co jsem říkal -__- | |