Naruto ultimátna generácia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vitajte

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Údolie konca

Goto down 
+13
Akuma Okami
Mizaharu
Angel Nakazawa
Temari
Hiroto Yamashi
Nomi Ryushi
Maňásek
Hyota Hitsumaru
Itami Uchiha
Hideaki
Yuinkan Kimoj
Angel
Ayame Rayto
17 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Next
AutorZpráva
Reiner Nakazawa

Reiner Nakazawa

Poèet pøíspìvkù : 73

Údolie konca - Stránka 29 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Údolie konca   Údolie konca - Stránka 29 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 7:31 am

když neodpovída začnu zase posilovat (kliky,sklapovačky,angličáky, apod.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Údolie konca   Údolie konca - Stránka 29 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 7:33 am

*pomaly sem pribehnu a rozhlížim se po okoli nakoniec vyskočím na jeden strom vytiahnem z vrecka knihu ktorú začnem čítať*
Návrat nahoru Goto down
Hiroto Yamashi
KAGE
KAGE
Hiroto Yamashi

Poèet pøíspìvkù : 857

PříspěvekPředmět: Re: Údolie konca   Údolie konca - Stránka 29 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 7:34 am

všimnu si tě a tak k tobě přiletím a řeknupříště tě porazímřeknu hrdinsky
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

Poèet pøíspìvkù : 583

PříspěvekPředmět: Re: Údolie konca   Údolie konca - Stránka 29 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 7:37 am

Pozoruju toho z druhé strany jezera ale na pozdrav jsem mu neodpověděl protože sjem ho přes šumějící vodopád ani neslyšel.

Naposledy upravil Hyota Hitsumaru dne Tue Jan 14, 2014 7:38 am, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Hiroto Yamashi
KAGE
KAGE
Hiroto Yamashi

PříspěvekPředmět: Re: Údolie konca   Údolie konca - Stránka 29 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 7:38 am

(s itamim sory že jsem to nenapsal)
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Údolie konca   Údolie konca - Stránka 29 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 7:38 am

hehe jak myslíš Kazekage-kun *nemá k nemu úctu takže ho nebude volať dono,san,sama*
Návrat nahoru Goto down
Reiner Nakazawa

Reiner Nakazawa

PříspěvekPředmět: Re: Údolie konca   Údolie konca - Stránka 29 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 7:39 am

když doposiluju tak si se sednu a znova na hytsua zavolám ahoj
Návrat nahoru Goto down
Hiroto Yamashi
KAGE
KAGE
Hiroto Yamashi

PříspěvekPředmět: Re: Údolie konca   Údolie konca - Stránka 29 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 7:41 am

usměju se takže ty seš tetka člen konohy itami
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Údolie konca   Údolie konca - Stránka 29 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 7:43 am

ano už je pro mne zlo a akatsuki minulostí *poviem a nepozerám na neho ale na knižku a mam vypnutý sharingan*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Údolie konca   Údolie konca - Stránka 29 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 7:43 am

Posadím se na jakejsi šutr a hlavu si podepírám dlaní. Na tváři mám nevrlý váraz s myšlenkou asi jako: co to brebentí? Sice jsem mu už rozumněl, ale nepamatuji si že bych někoho takového již viděl.
Návrat nahoru Goto down
Reiner Nakazawa

Reiner Nakazawa

PříspěvekPředmět: Re: Údolie konca   Údolie konca - Stránka 29 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 7:49 am

ach jo to fakt takovej ignorant říkam si pro sebe pak aktivujem svoje křídla a přiletím k němu ahoj
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Údolie konca   Údolie konca - Stránka 29 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 7:51 am

Civím na něho s nepochopením. Křídla mi připomínají jinou osobu s jiným hlasem, takže vylučuji možnost že by to byl on. Co chceš? !
Návrat nahoru Goto down
Reiner Nakazawa

Reiner Nakazawa

PříspěvekPředmět: Re: Údolie konca   Údolie konca - Stránka 29 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 7:53 am

nic jen jsem tě chtěl ze slušnosti pozdravit řeknu s usměvem
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Údolie konca   Údolie konca - Stránka 29 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 7:56 am

Aha... čudně se na tebe dívám. Tak teda čau.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Údolie konca   Údolie konca - Stránka 29 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 7:57 am

*skočím dole presne za Hitsua a som oprety o neho chrbtom sme od seba tak 2 cm* Prepáč mi ten náhli odchod *stále som ale zaujatí knižkou ktorú čitam*
Návrat nahoru Goto down
Reiner Nakazawa

Reiner Nakazawa

PříspěvekPředmět: Re: Údolie konca   Údolie konca - Stránka 29 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 7:58 am

to mi stačí usměju se tak ja zase jduodletím a pak přistanu na pevninu a začnu trenovat
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Údolie konca   Údolie konca - Stránka 29 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 8:00 am

Nevadí mi to... odmlčím se protože se mi to nezdá. Kde jsi teď? Mluvím na něj otočen zády.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Údolie konca   Údolie konca - Stránka 29 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 8:02 am

Jounin v Konohe mnel sem dost tých utoku na dobrý lidi no co nepridáš se taky tebe sem si oblíbil nejvíc ze živých akatsuki *povie vážne a stále pri tom číta knihu*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Údolie konca   Údolie konca - Stránka 29 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 8:04 am

Ne, v Konoze jsem už byl. Řeknu mu.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Údolie konca   Údolie konca - Stránka 29 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 8:06 am

hm vydím že ti do života moc nejde *povím a uchechnu se* si jinej co máš vlastne za životný cíl ? Stále jen zustat na živu to je narovinu BLBOSŤ ! *zakričím*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Údolie konca   Údolie konca - Stránka 29 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 8:10 am

Přežít je to nejdůležitější, ne? Řeknu mu a přemýšlím o svém cíli, ale nemám zapotřebí mu ho říkat.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Údolie konca   Údolie konca - Stránka 29 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 8:12 am

prežít no podle mne ani né protože nikdy nevíš kdy umreme Hyoto chceš prežít a nenechat za sebou žádny vkaz ? Chceš žít dlouhý život bez splnení nejakého cíle ? To je dost blbej cíl prežit *poviem a stále čitam*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Údolie konca   Údolie konca - Stránka 29 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 8:15 am

Proč bych měl mít nějaký cíl ? Na světě je mnoho lidí na to, aby každý z nich měl za sebou něco zanechat a ostatní by si jej pamatovali.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Údolie konca   Údolie konca - Stránka 29 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 8:16 am

a ty nechceš byt mezi nima ? *poviem a otočím sa mierne* Chceš byt medzi tou menšinou ? To ta baví žiť život bez cielov ?
Návrat nahoru Goto down
Hiroto Yamashi
KAGE
KAGE
Hiroto Yamashi

PříspěvekPředmět: Re: Údolie konca   Údolie konca - Stránka 29 I_icon_minitimeTue Jan 14, 2014 8:16 am

Pristanuna na oblaku pisku pred vas ale stale litam*prominte ze se vam do rohole rozhovoru pletu ale itami pivez co mas tet ty za plany kdyz uz nechces byt v akatsuky*podrbu se ve vlasech
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Údolie konca   Údolie konca - Stránka 29 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Údolie konca
Strana 29 z 41Jdi na stránku : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto ultimátna generácia :: Herné miestnosti :: Svet :: Údolie konca-
Přejdi na: