Naruto ultimátna generácia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vitajte

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Hlavná miestnosť

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Next
AutorZpráva
Anonymní
Anonymní

Hlavná miestnosť - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlavná miestnosť   Hlavná miestnosť - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Jan 05, 2014 6:05 am

to nevadí ale nemám rad holky které maj více kluku tým zranuješ ostatný sice o tom nič neviem *povie a zamračí sa* čo teraz s tým bijjum od kazekageho *povie nahlas a rozmýšla*
Návrat nahoru Goto down
Temari
Nukenin
Nukenin
Temari

Poèet pøíspìvkù : 298

PříspěvekPředmět: Re: Hlavná miestnosť   Hlavná miestnosť - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Jan 05, 2014 6:05 am

Je mi to jedno.
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

Poèet pøíspìvkù : 583

PříspěvekPředmět: Re: Hlavná miestnosť   Hlavná miestnosť - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Jan 05, 2014 6:10 am

Itami Uchiha napsal:
vyzerá to ako keby ma chceš odhovoriť od mojej funkcie ? Sice maš pravdu nebaví ma zabijať radšej by som žil kludný život pomáhal ludom ale tieto oči *poviem a pozriem sa na teba* mi to nedovolia a ktomu ostatný kagovia by ma neprijali ani nič také a teraz ja sa ťa spýtam načo žiješ aký maš ciel ? heh ?
Opožděná odpověď.

Já žiji, abych nezemřel. Prostě mu odpovím.

Naposledy upravil Hyota Hitsumaru dne Sun Jan 05, 2014 6:14 am, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlavná miestnosť   Hlavná miestnosť - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Jan 05, 2014 6:11 am

heh nemáš žadný životny posláni pomstu ? Potom prečo si v akatsuki *zasmeje sa ironicky*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Hlavná miestnosť   Hlavná miestnosť - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Jan 05, 2014 6:16 am

Abych přežil! Všiml jsem si, že po opuštění vesnic po mě šel jeden z Kagů, tak jsem se připojil do mocné organizace. Samozřjmě za oplátku, že plním co dostanu za úkol. Odpovím mu.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlavná miestnosť   Hlavná miestnosť - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Jan 05, 2014 6:20 am

jiste a teď vám oboum dám jeden *pozrie na oboch* pojdete skontrolovat stav vesnice ako konohy pojdete pred jej bránu zoberte si toto *vytiahnem niečo so postaršej skryne keď sa postavím a podám vam čelenky* bude to špionážna misia zistite čo najviac o konohe ale hlavne sa neprezradte ak ano stlačte prsteň v tom najhoršom je to jasne ? Chojte za hokage alebo proste niečo zistit cieľom misie je vaša spolupráca iba tak budú dobré informacie a ja pojdem s vami ale budem sa držať dalej od vás
Návrat nahoru Goto down
Temari
Nukenin
Nukenin
Temari

PříspěvekPředmět: Re: Hlavná miestnosť   Hlavná miestnosť - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Jan 05, 2014 6:22 am

*Prokroutím očima a vezmu si čelenku* Dobře. *Stlačím prsten a zmizím.*
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlavná miestnosť   Hlavná miestnosť - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Jan 05, 2014 6:23 am

*stlačím prsten a zmizím*
Návrat nahoru Goto down
Hyota Hitsumaru
Nukenin
Nukenin
Hyota Hitsumaru

PříspěvekPředmět: Re: Hlavná miestnosť   Hlavná miestnosť - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Jan 05, 2014 6:25 am

Nána... řeknu si když nepočká a hned zmizí. Já mám svoji. Vytáhnu si z podpláště čelenku se znakem Konohy. Když nepočkal ani Itami, tak také ztlačím prsten a zmizím.
Návrat nahoru Goto down
Temari
Nukenin
Nukenin
Temari

PříspěvekPředmět: Re: Hlavná miestnosť   Hlavná miestnosť - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Jan 05, 2014 9:18 am

*Objevím se tady*
Návrat nahoru Goto down
Temari
Nukenin
Nukenin
Temari

PříspěvekPředmět: Re: Hlavná miestnosť   Hlavná miestnosť - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Jan 05, 2014 9:23 am

*Zmáčknu prsten a zase zmizím*
Návrat nahoru Goto down
Temari
Nukenin
Nukenin
Temari

PříspěvekPředmět: Re: Hlavná miestnosť   Hlavná miestnosť - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Jan 05, 2014 9:53 pm

*Oběvím se tady a čekám na Itamiho* Sakra to jsou sraby.
Návrat nahoru Goto down
Temari
Nukenin
Nukenin
Temari

PříspěvekPředmět: Re: Hlavná miestnosť   Hlavná miestnosť - Stránka 8 I_icon_minitimeMon Jan 06, 2014 9:49 pm

*Odcházím do údolí konce.*
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlavná miestnosť   Hlavná miestnosť - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Jan 08, 2014 8:28 am

*zmiznem*
Návrat nahoru Goto down
Temari
Nukenin
Nukenin
Temari

PříspěvekPředmět: Re: Hlavná miestnosť   Hlavná miestnosť - Stránka 8 I_icon_minitimeThu Jan 09, 2014 6:23 am

*Příjdu sem a zase čekám na Itamiho*
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlavná miestnosť   Hlavná miestnosť - Stránka 8 I_icon_minitimeThu Jan 09, 2014 7:10 am

*zjavim sa tu a som úplne vycerpani a sadnem si na kreslo pre vodcu nepohodlne*
Návrat nahoru Goto down
Temari
Nukenin
Nukenin
Temari

PříspěvekPředmět: Re: Hlavná miestnosť   Hlavná miestnosť - Stránka 8 I_icon_minitimeThu Jan 09, 2014 7:11 am

ITAMIIIII *Příjdu k tobě* Ahoj. Něco jsem ti chtěla říct,
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlavná miestnosť   Hlavná miestnosť - Stránka 8 I_icon_minitimeThu Jan 09, 2014 7:13 am

Ehm čo je Temari v poslednej dobe si iná *povie a pozera na ňu*
Návrat nahoru Goto down
Temari
Nukenin
Nukenin
Temari

PříspěvekPředmět: Re: Hlavná miestnosť   Hlavná miestnosť - Stránka 8 I_icon_minitimeThu Jan 09, 2014 7:14 am

No já vím ale taková jsem jen k tobě. *Začervená se* N-no chtěla jsem ti říct...
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlavná miestnosť   Hlavná miestnosť - Stránka 8 I_icon_minitimeThu Jan 09, 2014 7:17 am

*usmeje sa na ňu* nevis to pochopiť že ja *trochu sa zasekne a pozrie jej do oči*
Návrat nahoru Goto down
Temari
Nukenin
Nukenin
Temari

PříspěvekPředmět: Re: Hlavná miestnosť   Hlavná miestnosť - Stránka 8 I_icon_minitimeThu Jan 09, 2014 7:20 am

Ne neumím Ukápne jí slza
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlavná miestnosť   Hlavná miestnosť - Stránka 8 I_icon_minitimeThu Jan 09, 2014 7:23 am

Čo ti je ? *pozrie na ňu a pozera na slzu*
Návrat nahoru Goto down
Temari
Nukenin
Nukenin
Temari

PříspěvekPředmět: Re: Hlavná miestnosť   Hlavná miestnosť - Stránka 8 I_icon_minitimeThu Jan 09, 2014 7:28 am

Itami j-já tě miluji víš Ukápne mi ještě jedna slza
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlavná miestnosť   Hlavná miestnosť - Stránka 8 I_icon_minitimeThu Jan 09, 2014 7:29 am

*pozera na ňu a dlhšie je ticho premýšľa nad svojimi rodičmi ako stratil lásku ako už všetku rozbil obito a potom vstane a obyme Temari ale mlčí*
Návrat nahoru Goto down
Temari
Nukenin
Nukenin
Temari

PříspěvekPředmět: Re: Hlavná miestnosť   Hlavná miestnosť - Stránka 8 I_icon_minitimeThu Jan 09, 2014 7:32 am

Otevřu vykuleně oči ale pořád mi kapou slzy Ech Itami Obejme ho
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Hlavná miestnosť   Hlavná miestnosť - Stránka 8 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Hlavná miestnosť
Strana 8 z 13Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Hlavná miestnosť

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto ultimátna generácia :: Herné miestnosti :: Svet :: Sídlo Akatsuki-
Přejdi na: